Årets Cloud-partner
NYHETER
AWARDS

Sogeti och Capgemini utsedda till Årets Cloud-partner av Microsoft

Under Microsofts svenska Partner Inspiration Day delade Microsoft ut priser till de svenska partnerföretag som utmärkt sig under föregående år. Sogeti och Capgemini tog tillsammans hem utmärkelsen Årets Cloud-partner i Sverige.

Under Microsoft Partner Inspiration Day i Sverige deltog cirka 900 partnerföretag. Under det digitala eventet diskuterades strategi och prioriteringar inför det kommande året, och inte minst delade Microsoft ut priser till de tio svenska partnerföretag som utmärkt sig under föregående år. Sogeti och systerföretaget Capgemini annonserades som Årets Cloud-partner.

Motiveringen lyder:

"För en långsiktig satsning på alla våra tre moln men också för ett snabbt agerande då marknaden och kundernas beteende drastiskt förändrades över en natt. Sogeti och Capgemini klev in och hjälpte sin kund att träffa sina kunder online genom att skapa en integrerad kundprocess från planering till genomförande genom integration av Dynamics och Teams".

Viktor Wallsten, partneransvarig gentemot Microsoft på Sogeti och Capgemini i Skandinavien kommenterar:

– Vi är besatta av att skapa värde för våra kunder – snabbt. Genom åren har vi mottagit flera priser av Microsoft för våra insatser att skapa smarta och framåtlutade IT-lösningar, baserade på Microsoft-teknologi. Vi är särskilt stolta över årets utmärkelse på Cloud-sidan, då den eskalerade digitalisering som pågår i dessa speciella tider är beroende av Cloud-lösningar som snabbt och agilt hjälper företag och organisationer ställa om och anpassa sin verksamhet till aktuella och framtida behov.

 

todo todo
KONTAKTPERSONER
 • Therese Sinter
  Therese Sinter
  Kommunikations- och marknadsdirektör, Sogeti Skandinavien
  +46 70 361 46 21
 • Viktor_Wallsten
  Viktor Wallsten
  National Partner Lead for Microsoft
  070-227 50 60
 • mahesh koli
  Mahesh Koli
  National Cloud Lead, Sogeti Sweden
  072-226 84 16
Vi kan Cloud