Effekten #108
PODCAST
INTELLIGENT AUTOMATION

Effekten #108: Robotic Process Automation (RPA)

I det här avsnittet av Effekten pratar Jonas Jaani med en verksamhetskonsult på tema RPA.

Att låta en robot ta över repetitiva arbetsuppgifter låter alltid som en bra idé men vad behöver man tänka på? Att skapa fördelar för en organisation genom att minska kostnader och spara tid handlar inte enbart om teknik. Att finna stödprocesser att förändra är steg ett i ett RPA-projekt. I avsnittet får du exempel och rekommendationer på vilka processer du kan börja med.

Det finns många olika avdelningar/branscher som kan beröras av RPA. HR, ekonomi, vård, generell administration. Mycket tid går till administration mellan system. Att manuellt flytta data! Här kan tusentals timmar sparas med hjälp av Robotic Process Automation

Vidare i avsnittet tar vi dig igenom RPA-resan, verktygen, rollerna och aktiviteterna som krävs.

 

Avsnittet hittar du också där poddar finns. 

Robotic Process Automation
KONTAKT
  • Jonas Jaani
    Jonas Jaani
    Producent av podcast-serien/ webbradion Effekten
    070-298 52 63

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.

EFFEKTEN

Effekten är podcasten med kunskap om digitaliseringen på 20 minuter! Vi ger dig insikter, framtidsspaningar och goda exempel. För dig som är beställare, konsult eller intresserad av digitaliseringen. Jonas Jaani guidar dig tillsammans med experter som kan digitalisering.

PRENUMERERA:  Apple Podcasts, Spotify