Effekten 114
PODCAST
DIGITAL EXPERIENCES

Effekten #114: Hållbar digitalisering

Hur skapar vi hållbar digitalisering i våra organisationer? Lyssna på detta intressanta samtal i två delar mellan Anders Källström från tankesmedjan Sustainability Circle och Effektens Jonas Jaani.


Anders Källström säger att vi har ett ledarskapsproblem i Sverige. Alla möjligheter för digitalisering finns men det är svårt att ta beslut om när tiden är rätt för att ta nästa steg. Att lappa och laga kommer inte vara hållbart. Runt hörnet har vi AI, big data och vad vi ska göra med femte generationens trådlösa internet?

Del 1

Del 2

 

Industri 4.0 innebär att vi måste omvärdera stålverk och maskiner från 40-60-talen. Anders  lyfter fram fordonsindustrin (grovmotorik) och elektronikindustrin (finmotorik) som exempel på smart industri, “industri 4.0”. Konkurrensen är extremt hård, det finns för många bilfabriker, så här forskas och utvecklas det hårt på drivmedel och självstyrning.

Podcastserien finns även här: Apple Podcasts | Google Podcasts | Spotify |

KONTAKTPERSON
  • Jonas Jaani
    Jonas Jaani
    Producent av podcast-serien/ webbradion Effekten
    070-298 52 63

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.

EFFEKTEN

Effekten är podcasten med kunskap om digitaliseringen på 20 minuter! Vi ger dig insikter, framtidsspaningar och goda exempel. För dig som är beställare, konsult eller intresserad av digitaliseringen. Jonas Jaani guidar dig tillsammans med experter som kan digitalisering.

PRENUMERERA:  Apple Podcasts, Spotify 

Vårt podcastbibliotek