Effekten #158: Digital försäljning
PODCAST
DIGITAL EXPERIENCES

Effekten #158: Digital försäljning

För att förstå mer om hur digital försäljning fungerar träffar Jonas en riktig expert, Simon Fransson, som beskriver hur man attrahterar, konverterar och lojaliserar en ny kund oavsett om det är digitalt eller analogt.

Det är självklart otroligt viktigt att göra skillnad utifrån vilken marknad man rör sig inom. Det är till exempel stor skillnad mellan B2B och B2C. Däremot blir skillnaderna mindre eftersom en ny generation beter sig på ett annat sätt, bland annat genom att de tar med sig sina privata beteenden mellan olika digitala plattformar.

I det här avsnittet berättar Simon om hur man kan fånga upp kunder med webinarer och andra säljande kontakter som ett alternativ till kalla samtal och som ett sätt att erbjuda möten i digitala kanaler. Går det att automatisera vissa delar av processen?

Jonas och Simon går också igenom hur man kan sätta tydliga mål och hitta de viktigaste digitala interaktionerna med just sina kunder. Men också om hur vi kan samarbeta mellan olika avdelningar inom organisationen för att skapa den bästa processen som vi sedan kan automatisera för bästa resultat. Men också vikten av målgrupp och att utgå från kundernas utmaningar och vikten av att mäta resultatet av det jobb man gör.

Lyssna på avsnittet: 


 Jonas Jaani ,  Simon Fransson

Om avsnittet:

Målgrupp: allmänhet, säljare, marknadsförare, ledning, småföretag, företagare, ledare, projektledare, management, anställda, myndigheter, politiker

Lär dig: digital försäljning, b2b, b2c, starta digitalt

Fler avsnitt av Effekten finns där poddar finns!

| Apple Podcasts | Android | Google Podcasts | Spotify | Epost

KONTAKT
  • Jonas Jaani
    Jonas Jaani
    Producent av podcast-serien/ webbradion Effekten
    070-298 52 63

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.

EFFEKTEN

Effekten är podcasten med kunskap om digitaliseringen på 20 minuter! Vi ger dig insikter, framtidsspaningar och goda exempel. För dig som är beställare, konsult eller intresserad av digitaliseringen. Jonas Jaani guidar dig tillsammans med experter som kan digitalisering.

PRENUMERERA:  Apple Podcasts, Spotify 

Vårt podcastbibliotek