Effekten #163:Digitala möten – effektiva, produktiva och roliga
PODCAST
DIGITAL EXPERIENCES

Effekten #163: Digitala möten – effektiva, produktiva och roliga

I det senaste avsnittet av Effekten pratar Jonas med Fredrik Bauer om du gör digitala möten mer effektiva. Du får massor med bra tips på hur du blir mer produktiv.

Idag saknar många möten tydliga mål och syften. Och hur mäter man då framgången med mötet? Och hur kan vi avgöra om något gick fel? Fredrik pratar om en metod som kallas SURFA (Struktur, Underlag, Rätt personer, Fokus, Avslut). Den går ut på att våga prioritera, ifrågasätta, reflektera och strukturera. Genom att arbeta så skapar vi förutsättningar för effektiva möten mer rätt förutsättningar.

Digitala möten ska ju inte bara vara effektiva och produktiva utan även roliga. Det kräver förberedelse så att du och de som deltar vet vad mötet ska åstadkomma. Både under, före och efter ett digitalt möte behöver ett varför genomsyra det.

Så se till att lyssna ordentligt på detta avsnitt som ger dig flera konkreta råd och tips utifrån vad andra gjort. Och inte bara det! Du får dessutom en checklista som kan göra ditt nästa digitala möte till det bästa du någonsin haft.

Lyssna på avsnittet: 


 Jonas Jaani ,  Fredrik Bauer

Om avsnittet:

Målgrupp: allmänhet, ledare

Lär dig: digitalisering, arbetssätt, planering, verksamhetsutveckling, effektiva möten

Fler avsnitt av Effekten finns där poddar finns!

| Apple Podcasts | Android | Google Podcasts | Spotify | Epost

KONTAKT
  • Jonas Jaani
    Jonas Jaani
    Producent av podcast-serien/ webbradion Effekten
    070-298 52 63

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.

EFFEKTEN

Effekten är podcasten med kunskap om digitaliseringen på 20 minuter! Vi ger dig insikter, framtidsspaningar och goda exempel. För dig som är beställare, konsult eller intresserad av digitaliseringen. Jonas Jaani guidar dig tillsammans med experter som kan digitalisering.

PRENUMERERA:  Apple Podcasts, Spotify 

Vårt podcastbibliotek