digi
PODCAST
DIGITAL CUSTOMER EXPERIENCE

Effekten #18 – Vad betyder digitaliseringen? - i vardagen, bortom tekniken

Vi konsulter pratar digitalisering med våra kunder dagligen. Vi sprider vår vision och visar kunderna hur de kan utnyttja ny teknik för att uppnå största möjliga effekt i sin verksamhet. Men digitalisering är inte bara business.

Vi begav oss till Linköpings Universitet för att prata med Jody Foo, kognitionsvetare och adjunkt som undervisar i Computational Linguistics på Linköpings Universitet. Världen digitaliseras nu, på samma sätt som den industrialiserades under 1800-talet. Internet och smarta telefoner kickade igång digitaliseringen hos gemene man runt millenieskiftet och nu är vi vana konsumenter av digitala produkter som gör oss mindre beroende av tid och rum. Nu satsar Skolverket på digital kompetens och EU har sitt Digital Competence Framework. Jody beskriver mognadsprocessen ur ett individperspektiv. Var befinner du dig?


Jody Foo, Micke Norbäck, Jonas Jaani (20:25)

PRENUMERERA på podcasten Effekten.

Direktleverans av nya avsnitt till: iPhoneAndroid eller e-post

todo todo
Kontaktperson
  • Jonas Jaani
    Jonas Jaani
    Projektledare och producent av podcast-serien Effekten
    070-298 52 63
Om "Effekten"

Effekten är podcasten som ger kunskap om digitaliseringen på 20 minuter. Vi ger dig insikter, framtidsspaningar och goda exempel. Jonas Jaani guidar tillsammans med ett gäng passionerade experter på Sogeti:

Vårt podcastbibliotek