Digital plattform för oss
PODCAST
DIGITAL EXPERIENCES

Effekten #44 – Digital plattform för oss

Hur ser vårt digitala jag ut? Alla frågar Christian Forsberg, systemarkitekt och innovatör: Hur ser en digital version av vår affär/verksamhet ut? Vad behöver vi för att skapa den? Hur kan vi göra det snabbare?

Gamla industrier har en lite längre resa, men molnet gör att alla (stora som små) har möjlighet att lyckas med sina digitala plattformar, utan att behöva bygga upp egna serverparker.

Okej, det låter bra. Men hur lyckas jag?

Börja enkelt: 1) Välj ett avgränsat behov som ni kämpat med länge, men inte det mest kritiska/känsliga. 2) Sätt upp en labbverksamhet i molnet. Skapa ett autonomt team, som en startup, kundnära och med stöd från ledningsnivå. 3) Gör nåt som ger värde på en månad! Något litet men effektivt. Försök inte att lösa allt samtidigt. Låt organisationen följa med på resan, men låt dem inte bromsa inte det nya teamet.

Christian Forsberg, Jonas Jaani (18:58)


Christian Forsberg


PRENUMERERA – podcast Effekten
iPhoneAndroide-post

Mer material / länkar:

Christians bloggar

YouTube-kanal

Kontaktperson
  • Jonas Jaani
    Jonas Jaani
    Producent av podcast-serien/ webbradion Effekten
    070-298 52 63

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.

Om "Effekten"

Effekten är podcasten som ger kunskap om digitaliseringen på 20 minuter. Vi ger dig insikter, framtidsspaningar och goda exempel. Jonas Jaani guidar tillsammans med ett gäng passionerade experter på Sogeti: