Fannys Förebilder
PODCAST
GENDER BALANCE

Fannys Förebilder: "Att gå ifrån ord till handling

Fannys Förebilders Fanny Widman samtalar med Anna Serner, VD på Svenska Filminstitutet, som har drivit jämställdhetsfrågan inom filmbranschen hårt, i vissas ögon för hårt.

Hur hittar man egentligen motivationen till att driva en fråga på det sättet trots all den hårde kritik hon fått? Och varför blir man egentligen så hårt kritiserad kring just denna fråga?

Anna snackar inte bara, hon har verkligen gått ifrån ord till handling och det beundrar i alla fall jag. Att ställa kravet på att alla ska få samma möjligheter är något många branscher behöver driva hårdare istället för att bara prata om att man vill bli jämställd. Hon är inte direkt typen som målar läppstift på grisen..

Vi pratar också om hur kultur och medias porträttering utav kvinnor påverkar oss i det långa loppet, om trakasserier och vikten av att omge sig med människor som kan ge dig nya perspektiv!

Lyssna på podcast-avsnittet här!

Alla poddavsnitten i serien hittar du där poddar finns.  

 

KONTAKT
  • Fanny Widman
    Fanny Widman
    Producent av podcastserien Fannys Förebilder/Web & Social Media Manager, Sogeti
    073-022 15 24

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.

Om Fannys Förebilder

Podcast-serien Fannys Förebilder drivs av Fanny Widman. Podden belyser utmaningar som kvinnor möter i arbetslivet och hur man tacklar dem. Nytt avsnitt släpps varje söndag med en ny gäst.

instagram-60x60.png

Röster om Fannys Förebilder