Fannys Förebilder
PODCAST
GENDER BALANCE

Fannys Förebilder: "Om ensamheten som framgång kan innebära"

Fanny Widman intervjuar människorättskämpen Dona Hariri i detta poddavsnitt. Enjoy!

Dona tror på alla människor rätt att kunna sina rättigheter oavsett namn, bakgrund och ålder. Det är absolut och inte förhandlingsbart. Att kunna sin rätt är grundbulten för jämlikhet, jämställdhet och alla människors lika betydelse.

Hon är initiativtagaren till "Jurister på centralstationen" som gav juridisk rådgivning till flyktingar som kom till Sverige under flyktingkrisen 2015. Det här pratar vi om i veckans avsnitt, men också om hur ensam hon kan känna sig ibland och vad det innebär att anses vara rösten för samhällets mest marginaliserade.

Idag tillägnar hon sin kraft som föreläsare och moderator i syfte att tillgängliggöra rättigheter och skyldigheter, motivera fler till att göra och inspirera de som redan gör. Människan är utgångspunkten.

Lyssna på podcastavsnittet här!

Alla poddavsnitten i serien hittar du där poddar finns.

 

KONTAKT
  • Fanny Widman
    Fanny Widman
    Producent av podcastserien Fannys Förebilder/Web & Social Media Manager, Sogeti
    073-022 15 24

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.

Om Fannys Förebilder

Podcast-serien Fannys Förebilder drivs av Fanny Widman. Podden belyser utmaningar som kvinnor möter i arbetslivet och hur man tacklar dem. Nytt avsnitt släpps varje söndag med en ny gäst.

instagram-60x60.png