FF
PODCAST
GENDER BALANCE

Fannys Förebilder: "Om avancemanget av kvinnor och att sitta i förarsätet av sitt eget liv"

Veckans gäst är Yomi Abiola, mediaentreprenör, fd fotomodell och grundare av The fem league. Poddavsnittet innehåller samtal om jämställdhet, avancemang, värde vs utseende och en hel del annat.

Veckans gäst är Yomi Abiola, tidigare fotomodell, ansiktet utåt för Maybeline och startade Stand up for fashion för att prata om vilket socialt ansvar modebranschen har. 

Fanny Widman och Yomi pratar om hur hon ser på jämställdhet ur ett holistiskt perspektiv, skillnaden på avancemang av kvinnor och att stärka dem, att anses vara i en priviligerad roll och ändå inte få tillgång till alla privilegium och hur vi behöver olika saker under olika faser i livet. 

Fanny och Yomi dyker också ner i hur kvinnors värde tyvärr ofta sätts utifrån utseende och hur viktigt det är att kvinnor investerar i sig själva utöver detta. Hur begränsande det är att leva i ett samhälle där vi belönas för våra utseenden. 

FF62_1_200.png

Lyssna på poddavsnittet här!

Alla poddavsnitten i serien hittar du där poddar finns.

Vårt podcastbibliotek
KONTAKT
  • Fanny Widman
    Fanny Widman
    Producent av podcastserien Fannys Förebilder/Web & Social Media Manager, Sogeti
    073-022 15 24

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.

Om Fannys Förebilder

Podcast-serien Fannys Förebilder drivs av Fanny Widman. Podden belyser utmaningar som kvinnor möter i arbetslivet och hur man tacklar dem. Nytt avsnitt släpps varje söndag med en ny gäst.

instagram-60x60.png