Fanny
PODCAST
GENDER BALANCE

Fannys Förebilder: "Om Metoo och att alla kan bidra till förändring"

Fanny Widman pratar med Carolin Solskär, tidigare sjökock och Head of innovation på Nordic Tech House. Årets IT-kvinna 2019 och en utav initivativtagarna till Metoo- manifestationen på Sergels torg.

Metoo har gjort en så enormt stor skillnad för kvinnor och Fanny var nyfiken på hennes berättelse. Efter att ha pratat med Carolin blev det så tydligt för henne att alla kan vara en del utav en förändring. Alla behöver inte starta en manifestation, men det ligger i det där lilla vi gör varje dag. 

De pratar också om hur Carolin lämnat 2020 som ett tomt ark för att fundera på vad hon själv vill jobba med och vad som är i linje med hennes värderingar. Väldigt modigt modigt och kanske skulle många må bra av att tänka som Carolin! 

imagerrokd.png

Lyssna på avsnittet här!

Alla poddavsnitten i serien hittar du där poddar finns.

Vårt podcastbibliotek
KONTAKT
  • Fanny Widman
    Fanny Widman
    Producent av podcastserien Fannys Förebilder/Web & Social Media Manager, Sogeti
    073-022 15 24

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.

Om Fannys Förebilder

Podcast-serien Fannys Förebilder drivs av Fanny Widman. Podden belyser utmaningar som kvinnor möter i arbetslivet och hur man tacklar dem. Nytt avsnitt släpps varje söndag med en ny gäst.

instagram-60x60.png