Fannys Förebilder
PODCAST
GENDER BALANCE

Fannys Förebilder: "Om att vara Good Enough"

I veckans avsnitt av Fannys Förebilder gästar Elizabeth Kuylenstierna som 2019 blev utsedd till årets kvinnliga talare och de pratar på temat att vara Good Enough.

Elizabeth höll på att ta död på sig själv på grund utav sina höga krav och förväntningar på sig själv vilket gjorde att hon gav sig ut på resan att utveckla sig själv. I det här avsnittet pratar vi om just detta, att ha höga krav på sig själv, prestationsångest och perfektionism. 

Det är ju faktiskt så att vi kvinnor ofta har höga krav på oss själva, många gånger för att det är vad strukturerna krävt av oss. Därför kändes detta som ett viktigt avsnitt att släppa. Elizabeth kommer med massa bra insikter och råd, så lyssna noga på detta avsnitt!

Lyssna på avsnittet här!

Alla poddavsnitten i serien hittar du där poddar finns.

Kontakt
  • Fanny Widman
    Fanny Widman
    Producent av podcastserien Fannys Förebilder/Web & Social Media Manager, Sogeti
    073-022 15 24

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.

Om Fannys Förebilder

Podcast-serien Fannys Förebilder drivs av Fanny Widman. Podden belyser utmaningar som kvinnor möter i arbetslivet och hur man tacklar dem. Nytt avsnitt släpps varje söndag med en ny gäst.

instagram-60x60.png