Fannys Förebilder:Om engagemang på jobbet och inkludering
PODCAST
GENDER BALANCE

Fannys Förebilder: "Om engagemang på jobbet och inkludering"

Visste ni att bara 14% av svenskarna är engagerade i sina jobb? I veckans avsnitt av Fannys Förebilder gästar Caroline Fjellner som är medgrundare utav &Frankly som mäter just hur engagerade medarbetare olika bolag har och hon pratar om vad som påverkar dessa siffror.

Caroline Fjellner är civilingenjören som tröttnade på power point presesentationer och strategier som aldrig blev mer än just det och bestämde sig för att starta &Frankly som mäter engagemang hos medarbetare. Att 86% av svenskarna inte är engagerade i sina arbeten är en skrämmande siffra. Tänk bara på hur mycket tid vi spenderar på jobbet!

Det här pratas det om i veckans avsnitt. Vad som påverkar engagemang på jobbet och vad det kan få för konsekvenser när det inte finns där. Men också om hur jämställdhet skulle kunna påverka. 

Det pratas också om inkluderande kultur eftersom Caroline har 40 anställda från 13 olika nationaliteter. Vilket såklart ställer krav på henne som ledare. 

Lyssna på avsnittet här!

Alla poddavsnitten i serien hittar du där poddar finns.

Kontakt
  • Fanny Widman
    Fanny Widman
    Producent av podcastserien Fannys Förebilder/Web & Social Media Manager, Sogeti
    073-022 15 24

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.

Om Fannys Förebilder

Podcast-serien Fannys Förebilder drivs av Fanny Widman. Podden belyser utmaningar som kvinnor möter i arbetslivet och hur man tacklar dem. Nytt avsnitt släpps varje söndag med en ny gäst.

instagram-60x60.png