Fannys Förebilder: "Om snällt ledarskap"
PODCAST
GENDER BALANCE

Fannys Förebilder: "Om snällt ledarskap"

Det här avsnittet av Fannys Förebilder gästas av Anne-Louise Wirén som är högsta chef på teleoperatören Hallon. De pratar om hur man kan skapa feedback-kultur genom att använda sig av "snällt" ledarskap.

Anne-Louise brinner för att skapa en snäll kultur som tillåter feedback, åt båda håll. Alltså att det inte alltid bara är vi som anställda som ska få den utan att chefer måste fråga mer om feedback på sitt ledarskap. Men då måste du bygga en kultur som ger stöd för det, där mycket handlar om att riva den där maktbarriären som ofta finns. Men hur bygger man ett snällt ledarskap? Och skapar man trygga team?

Men Anne-Louise pratar också mycket om att det där perfekta livet inte finns, att vi måste riva ner bilden om att framgångsrika människor är supermänniskor. Ingen kan ha allt, vi måste bestämma oss för vad vi vill satsa på och sen ta konsekvenserna för av det vi inte satsar på. 

Lyssna på avsnittet här!

Alla poddavsnitten i serien hittar du där poddar finns.

Kontakt
  • Fanny Widman
    Fanny Widman
    Producent av podcastserien Fannys Förebilder/Web & Social Media Manager, Sogeti
    073-022 15 24

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.

Om Fannys Förebilder

Podcast-serien Fannys Förebilder drivs av Fanny Widman. Podden belyser utmaningar som kvinnor möter i arbetslivet och hur man tacklar dem. Nytt avsnitt släpps varje söndag med en ny gäst.

instagram-60x60.png