Fannys Förebilder: "Att tackla härskartekniker"
PODCAST
GENDER BALANCE

Fannys Förebilder: "Att tackla härskartekniker"

Under sommaren släpps olika tema-avsnitt av Fanny Förebilder där Fanny klippt ihop delar ur avsnitt med olika gäster. Först ut för temat hur vi kan tackla härskartekniker verbalt och med kroppsspråk.

Att tackla härskartekniker är något vi behöver träna på för att det ska ske per automatik. Det behöver sätta sig i vår ryggmärg. Du kan härska över andra både verbalt och med ditt kroppsspråk. Därför är det viktigt att vi lär oss känna igen hur det ter sig. 

Det kommer du lära dig i veckans avsnitt av Fannys Förebilder som är ett ihopklipp av avsnitten med Serena Mon de Vienne som är retorikkonsult och Mi Ridell som är skådespelerska och kroppsspråksexpert. Du kommer också få massor med konkreta tips på hur du kan hantera dem!

Lyssna på avsnittet här!

Alla poddavsnitten i serien hittar du där poddar finns.

Kontakt
  • Fanny Widman
    Fanny Widman
    Producent av podcastserien Fannys Förebilder/Web & Social Media Manager, Sogeti
    073-022 15 24

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.

Om Fannys Förebilder

Podcast-serien Fannys Förebilder drivs av Fanny Widman. Podden belyser utmaningar som kvinnor möter i arbetslivet och hur man tacklar dem. Nytt avsnitt släpps varje söndag med en ny gäst.

instagram-60x60.png