Fannys Förebilder: "Kravet på kvinnors presation och hur vi kan tackla det"
PODCAST
GENDER BALANCE

Fannys Förebilder: "Kravet på kvinnors prestation och hur vi kan tackla det"

Under sommaren släpps olika tema-avsnitt av Fanny Förebilder där Fanny klippt ihop delar ur avsnitt med olika gäster. Den här gången är det dags att prata om kravet på kvinnors prestation och hur vi kan tackla det.

Det är ett faktum att kvinnor ofta behöver jobba dubbelt så hårt och får göra hälften så många misstag. Kravet och förväntningarna på kvinnors prestation lever i strukturer och normer vilket är en viktig vetskap att ha. Visst sätter vi höga krav på oss själva, men det är så himla viktigt att ställa sig frågan VARFÖR vi gör det så att ansvaret att sänka kraven inte alltid läggs på kvinnor som individer. 

Därför handlar det här avsnittet, som är ett ihopklipp från olika avsnitt, om just det. Dels för att ni som lyssnar ska få höra att ni inte är ensamma, men också för att ni ska få lite bra kunskap och tips som kan hjälpa er på vägen. Ni får lyssna till: Britt Hansson, Tuva Palm, Zeina Finjan, Gudrun Schyman och Elizabeth Kuylenstierna. 

Jingel och mastring: Ludvig Gawell

Lyssna på avsnittet här!

Alla poddavsnitten i serien hittar du där poddar finns.

Kontakt
  • Fanny Widman
    Fanny Widman
    Producent av podcastserien Fannys Förebilder/Web & Social Media Manager, Sogeti
    073-022 15 24

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.

Om Fannys Förebilder

Podcast-serien Fannys Förebilder drivs av Fanny Widman. Podden belyser utmaningar som kvinnor möter i arbetslivet och hur man tacklar dem. Nytt avsnitt släpps varje söndag med en ny gäst.

instagram-60x60.png