Fannys Förebilder: "Hur bilden av ledarskap påverkar kvinnor"
PODCAST
GENDER BALANCE

Fannys Förebilder: "Hur bilden av ledarskap påverkar kvinnor"

Under sommaren släpps olika tema-avsnitt av Fanny Förebilder där Fanny klippt ihop delar ur avsnitt med olika gäster. Den här gången är det dags att prata om hur bilden av ledarskap påverkar kvinnor.

Det är dags för sommarens sista tema-avsnitt av Fannys Förebilder, och det avrundas med ett som handlar om bilden av ledarskap och hur det påverkar kvinnor. För vem har inte fått höra att man behöver skaffa mer skinn på näsan? Bli mer business? Och sen när man gör det så är man en bitch, för rak eller ler inte tillräckligt mycket. Det är lätt att ta dessa saker personligt, men det är viktigt att vi förstår hur mycket bilden av ledarskap påverkar oss som kvinnor. Hur mycket som lever i strukturer och normer. 

För att göra bilden tydlig kommer ni få lyssna till Anna Wahl, Hélène Barnekow, Annie Lööf, Zeina Finjan och Amelia Adamo. Ni kommer få massor med kunskap, berättelser från verkligheten och konkreta tips på hur vi kan tackla detta. 

Jingel och mastring: Ludvig Gawell

Lyssna på avsnittet här!

Alla poddavsnitten i serien hittar du där poddar finns.

Kontakt
  • Fanny Widman
    Fanny Widman
    Producent av podcastserien Fannys Förebilder/Web & Social Media Manager, Sogeti
    073-022 15 24

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.

Om Fannys Förebilder

Podcast-serien Fannys Förebilder drivs av Fanny Widman. Podden belyser utmaningar som kvinnor möter i arbetslivet och hur man tacklar dem. Nytt avsnitt släpps varje söndag med en ny gäst.

instagram-60x60.png