Fannys Förebilder: "Att förhålla sig till prestation och skapa bra prestationsmiljöer"
PODCAST
GENDER BALANCE

Fannys Förebilder: "Att förhålla sig till prestation och skapa bra prestationsmiljöer"

Att skapa en miljö som möjliggör prestation är avgörande för alla organisationer. Men hur gör vi det när det finns massor med myter kopplat till det här? Lyssna på det här avsnittet av Fannys Förebilder så får du flera bra svar.

Yamina Enedahl är värdlsrekordhållare i fridykning. På sitt första världsrekordförsök var hon så inställd på att prestera att hon svimmade under ytan trots att hon på träning låg på nivåer som borde garantera henne en vinst. Det fick henne att fundera på hur hon förhöll sig till prestation och det hon lärde sig är hon idag ute och föreläser om. Vad finns det för prestationsmyter? Och hur kan vi skapa miljöer som skapar förutsättningar för bästa möjliga prestation? För den typen av miljö behövs finnas både inom sporten och näringslivet och det pratas det om om i det här avsnittet av Fannys Förebilder.

Jingel och mastring: Ludvig Gawell 

Lyssna på avsnittet här!

Alla poddavsnitten i serien hittar du där poddar finns.

Kontakt
  • Fanny Widman
    Fanny Widman
    Producent av podcastserien Fannys Förebilder/Web & Social Media Manager, Sogeti
    073-022 15 24

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.

Om Fannys Förebilder

Podcast-serien Fannys Förebilder drivs av Fanny Widman. Podden belyser utmaningar som kvinnor möter i arbetslivet och hur man tacklar dem. Nytt avsnitt släpps varje söndag med en ny gäst.

instagram-60x60.png