Fannys Förebilder: "Om rädslan för att säga nej och effekten av det"
PODCAST
GENDER BALANCE

Fannys Förebilder: "Om rädslan för att säga nej och effekten av det"

I det här avsnittet av av Fannys Förebilder gästar Carolin Runnquist som år 2018 blev utsedd både till årets IT-kvinna och en av Sveriges Supertalanger. Hon pratar om att en drivkraft ibland kan vara rädslan för att säga nej, något som många kvinnor känner igen sig i.

Carolin har aldrig varit rädd för att tacka ja till möjligheter, men, hon är också medveten om att det kanske inte alltid handlar om mod utan även om rädslan för att säga nej. Och viljan att alltid vara omtyckt. Men vad händer om man säger ja till allt? Är det samma sak som att säga nej till sig själv? 

Carolin blev också lämnad när hon var gravid i 20:e veckan med sitt andra barn. En situation som få vill hamna i men som hon var tvungen att tackla. Hur får man ihop livet när man gör karriär och är ensam med två barn? 

Jingel och mastring: Ludvig Gawell 

Lyssna på avsnittet här!

Alla poddavsnitten i serien hittar du där poddar finns.

Kontakt
  • Fanny Widman
    Fanny Widman
    Producent av podcastserien Fannys Förebilder/Web & Social Media Manager, Sogeti
    073-022 15 24

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.

Om Fannys Förebilder

Podcast-serien Fannys Förebilder drivs av Fanny Widman. Podden belyser utmaningar som kvinnor möter i arbetslivet och hur man tacklar dem. Nytt avsnitt släpps varje söndag med en ny gäst.

instagram-60x60.png