Fannys Förebilder: "Vilka fördelar har kvinnor i framtiden?"
PODCAST
GENDER BALANCE

Fannys Förebilder: "Vilka fördelar har kvinnor i framtiden?"

Om personliga berättelser är framtidens kommunikation, hur kommer det att påverka kvinnor framöver? Lyssna på detta avsnitt av Fannys Förebilder så får du höra Per Schlingmanns syn på saken.

Per Schlingmann är föreläsare, författare och kommunikatör med en bakgrund inom politiken. 

I veckans avsnitt pratar Fanny med Per om hur de personliga berättelserna kommer att vara framtidens kommunikation och hur det är till en fördel för kvinnor. Även om hur egenskaper som tidigare klassats som kvinnliga är sådana som kommer premieras. Med andra ord tror Per att framtiden ser ljust ut för kvinnors förutsättningar. 

De pratar också om att vidga sin världsbild och hur viktigt det är för jämställdheten att inte sätta människor i fack. Och eftersom Per är en man pratar de såklart om hur han kom till insikten om att jämställdhet är viktigt och hur vi får fler män att våga prata om det här frågorna. 

Jingel och mastring: Ludvig Gawell 

Lyssna på avsnittet här!

Alla poddavsnitten i serien hittar du där poddar finns.

Kontakt
  • Fanny Widman
    Fanny Widman
    Producent av podcastserien Fannys Förebilder/Web & Social Media Manager, Sogeti
    073-022 15 24

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.

Om Fannys Förebilder

Podcast-serien Fannys Förebilder drivs av Fanny Widman. Podden belyser utmaningar som kvinnor möter i arbetslivet och hur man tacklar dem. Nytt avsnitt släpps varje söndag med en ny gäst.

instagram-60x60.png