Fannys Förebilder
PODCAST
GENDER BALANCE

Fannys Förebilder: "Om att tillhöra två minoriteter och att vara kvinna i maktens korridorer"

Sogetis Fanny Widman intervjuar karismatiska Alice Bah Kuhnke, som brinner för jämställdhet, om hennes karriärresa. Hon delar med sig av erfarenheter, lärdomar och hur viktigt det är att ha en stark självkänsla.

Alice Bah Kuhnke är tidigare Kultur- och demokratiminister. Idag är hon Europaparlamentariker. Innan hon gav sig in i politiken har hon både verkat inom näringslivet och jobbat inom tv där hon bland annat var programledare för Disneyklubben. Det är en sjukt imponerande resa och Fanny var nyfiken på hur hon gjort det, vad gjorde hon rätt för att en dag få ett samtal från stadsministern?

I veckans avsnitt berättar hon om hur det varit för henne att tillhöra två minoriteter, hon har både utländskt påbrå och är kvinna. Vilka krav det ställt på henne och hur hon tacklat det. Vi pratar också om självkänsla, hur viktigt det är och hur hon jobbat med sig egen.

Lyssna på podcastavsnittet här!

Alla poddavsnitten i serien hittar du där poddar finns.  Vårt podcastbibliotek
KONTAKT
  • Fanny Widman
    Fanny Widman
    Producent av podcastserien Fannys Förebilder/Web & Social Media Manager, Sogeti
    073-022 15 24

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.

Om Fannys Förebilder

Podcast-serien Fannys Förebilder drivs av Fanny Widman. Podden belyser utmaningar som kvinnor möter i arbetslivet och hur man tacklar dem. Nytt avsnitt släpps varje söndag med en ny gäst.

instagram-60x60.png

Röster om Fannys Förebilder