tittar på dator
PRESSMEDDELANDE
DNA

Magnus Fjell ny ortschef för Sogeti i Sundsvall

Magnus Fjell, med en lång erfarenhet från IT-branschen, axlar rollen som ansvarig för Sogetis expansiva verksamhet i Sundsvall som idag består av 110 anställda.

Sundsvall, 130201 – Sogeti har handplockat Magnus Fjell (44 år), senast teamchef på Sogeti i Sundsvall, för att leda verksamheten på orten till ännu större framgångar. Magnus Fjell kommer från Sundsvall och har en bakgrund som kemiingenjör kompletterat med utbildningar i språk och ledarskap. Magnus startade tidigt eget företag inom IT, där han och en kollega utvecklade programvaror för försäkringsbranschen, serviceföretag och landsting. Med mellanspel inom försvarets internationella kommando, Vattenfall och Hasselakollektivet anställdes Magnus 1999 på Modul 1 Data AB. Där arbetade Magnus i rollen som konsult, i huvudsak som projektledare. Sedan 2002 har Magnus verkat i ett flertal chefsbefattningar och jobbar sedan 2011 som chef på Sogeti.

– I Sundsvall finns ett av Sogetis största och mest framgångsrika kontor. Jag antar min nya roll med stor entusiasm och ett starkt engagemang för företaget och dess anställda. I Sundsvall ska vi fortsätta att växa, framför allt tack vare våra duktiga medarbetare och våra fokuserade satsningar och stora expertis kring webb, systemutveckling och mjukvarutestning, säger Magnus Fjell och fortsätter:

– Jag har varit i branschen i många år och kan den från grunden. Jag brinner för IT och kundnytta och ser fram emot att lyfta vår Sundsvallsverksamhet till nya höjder. Det är en tuff men expansiv marknad och jag har ett fantastiskt lag och  en pragmatisk, framåtlutad och snabbrörlig organisation i ryggen så vi har definitivt goda förutsättningar att fortsätta att växa, ta marknadsandelar och vara Sveriges bästa arbetsgivare i IT-branschen även nästa år.

Om Sogeti Sogeti levererar högkvalitativa IT-konsulttjänster på den lokala marknaden. I vår hel-täckande tjänsteportfölj ryms IT-styrningstjänster, IT-specialisttjänster, utvecklings- och integrationsprojekt, testning, systemförvaltning samt Rightshore-tjänster. Sogeti har cirka 20 000 medarbetare i 15 länder. Av dessa arbetar cirka 1 150 konsulter vid företagets 21 svenska kontor.

Kontakt
 • magnus.fjell
  Magnus Fjell
  Verksamhetsansvarig, Sogeti Sundsvall
  070-634 40 00
 • Therese Sinter - Nordisk, SVE
  Therese Sinter
  Kommunikations- och marknadsdirektör, Sogeti Norden
  +46 70 361 46 21

  Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.