Dinant
WEBINAR

DevOps: The End of Testing? The Beginning of Digital Assurance!

Typ: Webinar | SPRÅK: ENGELSKA

I dagens digitala medielandskap ser vi en stor förändring på både affärs-sidan och hos IT-avdelningarna. Det handlar det inte bara om att använda nya digitala tekniker för att bli snabbare och bättre; det handlar också om att vara kreativ och effektiv i hur de nya teknikerna implementeras.

Dessutom lockas företag av att skapa lösningar till kunder som är konstant uppkopplade med nya produkter och förbättrade kundupplevelser samtidigt som time-to-market ska minskas, säkerheten, prestanda och kundnöjdhet ska ökas – och allt ska göras bättre än konkurrenterna.

Kombinerat skapar dessa förutsättningar specifika utmaningar och möjligheter för QA och testfunktioner.

Vilka trender som finns just nu inom QA, och hur de kan appliceras i din verksamhet diskuterar Mark Buenen, VP och Global Testing Leader samt medförfattarade av den 8:onde upplagan av World Quality Report (2016-2017), under ett webinar, utifrån resultaten av rapporten.

Dessutom kommer du få höra av Dinant van der Starre, tidigare QA-manager och nu Agil coach och Scrum Master på KPN som är Hollands största telecom och internetleverantör om hans och KPNs resa mot att kunna säkerställa bra kvalité genom hela värdekedjan. Han kommer bland annat att prata om DevOps, Monitoring, Automation och hur du lyfter ett team till HighPerforming-level.

Fyll i formuläret för att se webinaret!

Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.