Dinant

WEBINARSTREAM: DEVOPS & DIGITAL ASSURANCE

Den 7 december höll vi ett webinar om DevOps och digital assurance. Här är den inspelade videoströmmen från webinariet.

Vi ser ett paradigmskifte för både affärs- och IT-verksamhet. Å ena sidan handlar det inte bara om att utnyttja nya digitala teknologier för att bli bättre eller snabbare, det handlar även om att vara kreativ och effektiv med att sätta ny digital teknik i arbete.

Å andra sidan måste företag reagera på det digitala landskapet och uppkopplade kunder med överlägsna produkter och utvecklad kundtjänst, samtidigt som man reducerar tiden det tar att introducera produkten på marknaden, ökar säkerheten, prestandan och kundnöjdheten – och gör det bättre än konkurrenterna.

Tillsammans skapar dessa trender specifika utmaningar och möjligheter för QA och Test-funktionerna. 

Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.

Om talarna

  • Mark Buenen, VP och Global Testing Leader, och medförfattare till den åttonde utgåvan av World Quality Report 2016-2017, presenterar QA-trenderna och rekommendationer från rapporten.
  • Dinant van der Starre, tidigare QA-manager, och de senaste fyra åren agil coach och Scrum Master på KPN, Hollands största telecom och IT-serviceföretag, presenterar sin och KPNs resa mot att säkra kvalitén över hela värdekedjan. Han berör ämnen som DevOps, övervakning, automation, och sist men inte minst den kultur som tar team till en högpresterande nivå.