Hallpressen
REFERENSER
APPAR

Nu finns Hallpressens nyheter i paddan

Mediehuset Hallpressen kommer hädanefter att kunna nå en större publik. Sedan Sogeti tog fram 12 Ipad-appar har nya dörrar öppnats för såväl tidningskoncernen, som dess läsare.

Hallpressen är ett mediehus som når långt över en kvarts miljon människor via prenumererade morgontidningar, gratistidningar och nyhetssajter. Hallpressland sträcker sig från Vänerns sydöstra strand till Älmhult längst ner i Småland.

Sogeti har tagit fram 12 iPad-appar till Hallpressens tidningar. Här ser ni Jönköpings-Postens iPad där utgåvan är en exakt version av papperstidningen. Den ger dig alltid koll på lokala händelser som ligger dig varmt om hjärtat - oavsett om du är hemma, på semester eller flyttat från bygden. Jönköping-Posten för iPad ingår som en del av din prenumeration. Några av fördelarna med att läsa tidningen på din iPad:

 • Nedladdning för att kunna läsa ”offline”
 • Miniatyrsidor för snabbare översikt
 • Sökning i tidningen
 • Lagring av utvalda nummer

Appen finns lanserad i:

Kontakt
 • Andreas Sjöström
  Andreas Sjöström
  Vice President Digital/ Chief Innovation Officer
  +46 70 609 85 13
Om Hallpressen

Hallpressen är ett mediehus som varje utgivningsdag når långt över en kvarts miljon människor via prenumererade morgontidningar, gratistidningar och nyhetssajter. Hallpressland sträcker sig från Vänerns sydöstra strand till Älmhult längst ner i Småland.