Iggesunds Bruks personalstiftelse
REFERENSER
MICROSOFT

Nu är det enklare att hyra stuga av Iggesunds Bruk

Sedan Iggesunds Bruk vände sig till Sogeti för att modernisera sin teknik kring uthyrningen av stugor, lägenheter och husvagnsplatser har det blivit enklare för alla. Dels för intressenterna, som har fått ett smidigare sätt att boka på, dels för administratörerna som har fått enklare arbetsuppgifter.

Bakgrund

Iggesunds Bruk äger via en personalstiftelse ett flertal stugor, lägenheter och husvagnsplatser. Olika målgrupper inom koncernen får boka dessa hyresobjekt. Befintligt system är byggt med gammal teknik och innebär mycket manuell administration vid framförallt fördelning av objekten.

Lösning

Lösningen implementerades ursprungligen med .NET 2.0, men har efterhand uppgraderats till .NET 3.5. Applikationsstrukturen är flerskiktad enligt referensarkitektur och har ett tjänstegränssnitt mot en webbklient. Vidare finns rapport- och statiskfunktioner implementerad med SQL Server Reporting Services. Det sker integration mot kringliggande ekonomi- och personalsystem med BizTalk Server.

Resultat

En toppmodern lösning baserad på den senaste tekniken, vilket ger en enkel och produktiv förvaltning. Personalstiftelsens administratör har fått förenklade arbetsuppgifter och de olika målgrupperna har fått ett smidigare och mer översiktligt sätt att boka tillgängliga hyresobjekt.

Referens: Iggesunds Bruks Personalstiftelse

todo todo
Kontaktperson
  • Andreas Sjöström
    Andreas Sjöström
    Vice President Digital/ Chief Innovation Officer
    +46 70 609 85 13
Om Iggesunds bruk/Holmen

Iggesunds bruk är ett integrerat bruk som tillverkar homogen blekt kartong av kemisk massa (SBB, GZ). Det används bland annat till exklusiva förpackningar för till exempel parfym, vin och choklad. Läs mer!