Svenska Spel
REFERENSER
APPAR

Svenska spel: Appen som håller dig uppdaterad

Spela live på matcher medan du sitter på läktaren eller framför tv:n, få uppdateringar av oddsen och lägg ett vad, eller varför inte bli informerad om resultaten i dina favoritsporter? Med Sogetis mobila applikation för Svenska Spel är allt möjligt. Det - och att spela en mängd olika spel förstås.

Bakgrund

Svenska Spel utvecklar ständigt nya spellösningar. Mobilen har identifierats som en kanal som öppnar helt nya möjligheter för spel framför allt på liveevenemang. För att möjliggöra spel i mobilen har man valt att stöttas av Sogeti vid framtagandet av nya mobila lösningar.

Lösning

Lösningen är baserad på en mobil Java-klient utvecklad i Java ME. Med en mobil applikation är det möjligt att spela live på matcher medan man sitter på läktaren, framför TV:n etcetera. Odds uppdateras kontinuerligt och spelaren är endast ett fåtal knapptryckningar till att lägga ett vad. Det är också ett komplement när det inte finns tillgång till ett spelombud. Förutom spelmöjligheterna så finns det möjlighet att genom applikationen ständigt bli informerad om resultat i en mängd olika sporter genom applikationens målservicetjänst.

Resultat

En applikation där man i mobilen kan spela en mängd olika spel, bland annat Oddset Live, Matchen, Bomben, Stryktipset, Europatipset, Triss, Bingo och Oddset Direkt. Användaren har möjlighet att registrera sig som kund i mobilen, följa upp lagda spel, överföra pengar både till och från spelkonto samt att i realtid få målservice information.

Applikationen fungerar för nästan samtliga telefoner på marknaden (med Java-stöd) genom att använda grundläggande Java ME-koncept som fungerar även för äldre versioner av Java ME.

Produkter:

 • Java ME
 • JUnit
 • Eclipse (inkl. EclipseME)
 • Ant
 • Subversion 
 • CruiseControl

todo todo
KONTAKTPERSON
 • Andreas Sjöström
  Andreas Sjöström
  Vice President Digital/ Chief Innovation Officer
  +46 70 609 85 13
Om Svenska Spel

Svenska Spel utvecklar och marknadsför sina spel med ett starkt konsumentskydd som drivkraft. Uppdraget från svenska staten baserar sig på omtanken om kunden.
Läs mer om Svenska Spel