fält
REFERENSER
DIGITAL EXPERIENCES

Seed Hawks nya webb sår frön till framgång

Seed Hawks marknad spänner över både världsdelar, tidszoner och språk, vilket skapar stora utmaningar i den digitala kommunikationen. När såmaskinsjätten behövde en ny webbplats tog de hjälp av Sogeti.

Bakgrund

Seed Hawks mål med den nya webbplatsen var att skapa en säljande, interaktiv och kunddriven webbplats för alla marknader. Ett viktigt krav var därför att skapa en lösning som kan hantera många olika språk och där lokala webbredaktörer kan skapa specifika sajter anpassade för den lokala marknaden. Seed Hawk sökte efter en lösning som kunde stödja arbetet i att genererar fler affärer, attrahera kompetens och stärka varumärket.

Lösning

Huvudsyftet med Seed Hawks nya webbplats är att inspirera, informera och snabbt sätta besökaren i kontakt med rätt person på företaget. För att stödja syftet har det varit viktigt att hitta lösningar för att kunna erbjuda ett rikt innehåll i bilder, konceptbeskrivning, teknisk data och nedladdningsbart material. Bilder på produkterna får genomgående på webbplatsen ett stort utrymme. Delbarhet och koppling till sociala medier är också viktiga funktioner. En integration har gjorts mot sajten Mynewsdesk för flödet av pressreleaser och hantering av presskontakter.

Resultat

Seed Hawk har med den nya siten fått en rejält förbättrad onlinenärvaro och en konkurrenskraftig site som marknadsför Seed Hawks innovativa produkter. Den nya siten är mer användarvänlig och ger besökaren möjlighet att på ett helt annat sätt än tidigare hitta direkt till den information som han söker.

Teknik

EPiServer CMS 6 R2
ImageVault
Email Encoder
Google Maps
Google Search
Google Analytics
Google Translate
Manage Languages
My NewsDesk
Claims Based Authentication

Om Seed Hawk

Seed Hawk är ett familjeföretag som ligger i Saskatchewan, Kanada. Där tillverkar de såmaskiner för direktsådd med inriktning på större jordbruk i framför allt Kanada, USA, Australien och Ryssland. Företaget grundades i början av 60-talet och har idag över 900 medarbetare i tolv länder. År 2011 omsatte Seed Hawk 1,7 miljarder SEK.

Kontakt
  • Andreas Eriksson Rangevik
    Andreas Eriksson Rangevik
    National Cloud Sales Executive
    070-311 86 22

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.

Om Seed Hawk

Seed Hawk är ett kanadensiskt företag som tillverkar stora såmaskiner för direktsådd. De är partners med svenska Väderstad. Klicka på bilden för mer info.