Intel
PARTNER
INTEL

Intel

Partnersamarbetet mellan Intel och Sogeti sträcker sig från Internet of Things till moderna datacenter. Tillsammans driver vi innovation för den smarta uppkopplade arbetsplatsen och möjliggör nya nivåer av produktivitet med konkreta actions och nya tillväxtmöjligheter.

IT utvecklas snabbt och företag och organisationer behöver rätt partners för att hitta rätt väg framåt. Som två starka allierade på tekniksidan, är Sogeti och Intel fokuserade på att utveckla innovativa affärslösningar som driver transformation för smarta arbetsplatser inom hela organisationen, från datacenter i molnet till Internet of Thing (IoT). Tillsammans hjälper vi våra kunder att lyfta innovativa idéer till realiserbara och hållbara affärsfördelar via nya nivåer av samarbete, produktivitet och säkerhet. 

Som världsledande inom teknikstyrd innovation, möjliggör Intel nya teknikupplevelser med smarta, uppkopplade enheter som berikar livet för jordens befolkning. Intel finns i den virtuella kärnan av Sogetis lösningar:

  • I datacenter – Intel® Xeon®-processorer och Intel® Optane för förbättrade datadrivna insikter och molnanpassning
  • På kontoret  – Intel® vPro™-teknologi och Intel® Unite™-mjukvara för smartare möten och utökad samverkan
  • På vift – åttonde generationen av Intel® Core™-processorer finns i den mängd mobila enheter för utökad prestanda och säkerhet

Smart Workspace: Nyttja fördelarna med er strategi kring den uppkopplade arbetsplatsen  

Arbetsplatsen är inte längre en plats, det är en sinnesstämning. För att dra större fördel av varje enskild person i dagens distribuerade miljöer, har Intel och Sogeti utvecklat Smart Workspace.

Baserat på Sogetis strategi för den uppkopplade arbetsplatsen möjliggör Smart Workspace att boosta slutanvändarens produktivitet, förbättra er affärsdrivande agilitet, hantera miljömål och sänka era IT-kostnader. Smart Workspace stöttar också din verksamhet att migrera till molnbaserade, mobilanpassade, multiplattformslösningar som använder teknologi på ett mer effetovt sätt för att snabba upp er affärsverksamhet. 

Dela idéer globalt med Sogeti Smart Workspace och Intel UNITE

Använd Intel Unite® för att samarbeta kring idéer tvärs över era geografiska sajter och organisera samt dela med er på ett effektivt sätt.  Smart Workspace frigör det sanna värdet av en uppkopplad arbetsstyrka via In-Room Controls, support för operativa system, support för SKYPE for Business, Cisco Telepresence och andra konferenslösningar. Hantera era möten på distans, gör era möten säkra och skydda känslig data. Du kan börja använda lösningen idag. 

Läs mer om lösningen här

Vi skyddar användarna och deras uppgifter från a till ö

Smart Workspace med "Intel Authenticate" skyddar användarnas login-data, även inuti enhetens hårdvara. Från insamlande, förändringar, uppdaterande och återkallningar; i varje steg skyddar Intel Authenticate användaren. Personens uppgifter är gömda samtidigt som användarna fortsätter att vara produktiva, vart och hur de än väljer att arbeta. Säkerhetsbestämmelser som GDPR tvingar företagen att anta strängare skyddsprotokoll för att säkerställa att man följer lagar och regler. Nya hårdvarubaserade säkerhetsverktyg som Intel Authenticate skyddar din data mer effektivt och hjälper dig att ligga steget före de senaste lagarna och bestämmelserna. 

Läs mer om lösningen här

Samarbete även inom IoT

I praktiskt taget hela affärsvärlden inspirerar IOT till innovation. Allt fler enheter blir uppkopplade och på sätt som aldrig gjorts förut. Intel och Sogeti sänker barriärerna för din verksamhets IoT-användande. Miljoner nya kopplingar skapar en gigantisk mängd intressant data som företag kan använda för att förbättra kundupplevelsen. Vi stöttar din innovation kring IoT och införande av smarta IoT-lösningar. 

Datacenter-lösningar som ger större agilitet och stöd för bättre beslut

Idag kan organisationer förvänta sig mer än tidigare från sina datacenter; större flexibilitet, ökad mängd av data som med stöd av analytics synliggör konkreta actions och förbättringar, samt sänkta kostnader kring hårdvara. Vi inför Intel®-teknologi för ditt datacenter, från Intel Xeon-processorer, Solid State-hårddiskar och gigabit Ethernet-kort till IT-hanteringslösningar som Intel® Data Center Manager.

KONTAKTPERSON
  • Darren Baker
    Darren Baker
    Global Intel Alliance Director
    +1 425 691 2709
Smart Workspace Kickstart Demo
Vi kan IoT