Xamarin logo
PARTNER
XAMARIN

Xamarin

Att förlora en affär på grund av dålig användarupplevelse är onödigt. Vi hjälper dig att göra kunderna nöjda genom att säkra och testa dina appar. Tillsammans med Xamarin kan vi snabbt leverera din beställning utan att tumma på vare sig kvalitet eller kundtillfredsställelse.

Genom vårt globala partnerskap med Xamarin bygger vi världsledande appar. Som Xamarin Elite Partner har vi uppnått den allra högsta nivån av Xamarin-expertis och certifierade Xamarin-experter med en bevisad framgång gentemot globala och nationella företag och organisationer inom offentlig sektor.

En ny app ska med rätta väcka stora förväntningar. Med hjälp av vårt globala partnerskap med Xamarin kan vi bygga världsledande appar. Våra gemensamma nämnare är passionen för teknik, digital omvandling och testning. Att vi med våra 17 200 experter dessutom är världsbäst på Test och Quality Assurance gör samarbetet med Xamarin Test Cloud oslagbart. 

Bygga, testa och köra

Vi hjälper dig att dra nytta av Xamarins världsberömda produktportfölj på följande sätt: 

Bygg dina appar helt i C#, med samma kod för iOS, Android, Windows, Mac, med mera. 


Hitta buggarna innan användarna gör det på över 1000 enheter i molnet.


Förbättra dina appar med realtidsövervakning.

Vår expertis

Våra Xamarin-team levererar tjänster till kunder över hela världen. Våra experter är välkända inom Xamarin-communityn och deltar i dess ständigt pågående kunskapsutbyte. Ett tips är också att följa och interagera online med våra så kallade "MVP:s" (Most Valuable Professionals) i deras arbete.

Klicka på länken och läs mer om våra erbjudanden.

todo todo
Kontakt
 • Andreas Sjöström
  Andreas Sjöström
  CTO/Innovation Director
  +46 70 609 85 13
 • Pontus Renmark
  Pontus Renmark
  National Digital Customer Experience Lead/Partner Lead Episerver
  073-373 33 20