framtida rum
OM OSS
DNA

Innovation

Innovation är kärnan i vår verksamhet. Varje dag, varje timme, varje sekund. Det håller oss på tårna, framåtlutad, med målet att ständigt utmana och utbilda vårt folk och föra dem samman för att skapa innovation och lösningar som gagnar våra kunder. Varför? Eftersom vi förstår att nya innovationer skapar framtiden.

Redan 1994 skapades vårt globala trendlabb VINT, för att hålla ett öga på de senaste trenderna och forska på innovativ tekniker och dess inverkan på företagen, samhället och den enskilda individen. VINT samarbetade med en styrelse av kunder som såg över och bidrar till vårt forskningsprogram. Resultatet? Ett stort och växande antal thought leadership-material, som delas via bloggar, rapporter och publikationer. En sann inspirationskälla.

Numera ingår VINT i vårt globala initiativ SogetiLabs via vilket kan du interagera med ca 150 av våra absolut främsta experter globalt. Varje dag bloggar de om heta ämnen, delar med sig av tips och tricks, engagerande dig i crowdsourcing, Allt med målet att inspirera. Denna gemenskap, som består av experter från hela Sogetivärlden är alltid nära dig och är den perfekta första kontakt med oss oavsett om du är en kund eller en potentiell anställd. Dessutom delar våra experter med sig av sina kunskaper i globala, nationella och lokala evenemang över hela världen, där du kan träffa oss och diskutera och hitta lösningar på din teknik och andra IT-relaterade utmaningar.

SogetiLabs är i sin tur en del av vår koncerns globala initiativ Applied Innovation Exchange, som finns över hela världen, närmast i Stockholm. Här spränger vi gränserna, kopplar på startup-scenen och innoverar i världsklass tillsammans med våra kunder. Här är konceptet "Thinkubator" en nyckelkomponent. 

Välkommen till framtiden. Välkommen till Sogeti.

KONTAKT
 • fredrik scheja
  Fredrik Scheja
  SogetiLabs Lead
  070-345 27 13
 • Andreas Sjöström
  Andreas Sjöström
  AIE San Fransisco Lead
  +46 70 609 85 13

  Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.