sogeti logga
OM OSS
DNA

Sogeti i korthet

Här kommer kortversionen om oss!

Sogeti Sverige, en del av Capgemini-koncernen, med 21 kontor och 1300 medarbetare, skapar affärsvärde med teknologi för organisationer som behöver införa innovation snabbt och som vill ha en lokal partner med global skalbarhet. Med en hands-on-kultur och närhet till kunderna, implementerar Sogeti lösningar som hjälper organisationer att arbeta snabbare, bättre och smartare. Genom att kombinera agilitet och snabb implementation via en DevOps-ansats, levererar Sogeti innovativa lösningar inom test- och kvalitetssäkring, molnet och systemutveckling, förstärkta av AI, data och automation.

Capgemini-koncernen är en global affärs- och teknikfokuserad transformationspartner som hjälper organisationer att accelerera sin  övergång till både en digital och hållbar värld, och skapar samtidigt en påtagligt värde för företag och samhälle. Det är en ansvarsfull och mångfaldig koncern med 340 000 medarbetare i över 50 länder. Med sitt starka, över 55-åriga arv, förlitar sig Capgeminis kunder på koncernens förmåga att låsa upp värdet av teknologi för att tillgodose hela bredden av deras affärsbehov. Koncernen levererar end-to-end-tjänster och -lösningar, från strategi och design till engineering, drivet av dess marknadsledande expertis inom AI, molnet och data, kombinerat med djup branschexpertis och ett ekosystem av partners. Koncernen rapporterade 2023 globala intäkter på 22,5 miljarder euro.

KONTAKT
  • Jimmy Andersson
    Jimmy Andersson
    Vd, Sogeti Sverige
    070-640 60 28

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.

Ladda ned vår logotyp
Vår tjänsteportfölj