Next
OM OSS
JOBB

Kompetensutveckling – Next vår gigantiska portal

Next är vår koncerns senaste jätteinvestering i kontinuerlig kompetensutveckling, en gigantisk Learning & Development-portal för våra anställda med målet att snabbt och proaktivt stänga kompetensgap och hjälpa våra kunder att ligga steget före.

Kunskap är en färskvara. På Sogeti älskar vi att ta nästa steg och lära oss nya saker för att ligga i framkant och utvecklas. Den globala portalen Next kombinerar vår koncerns omfattande kompetensutvecklingskatalog med tusentals externa och erkända certifieringar från ledande teknologileverantörer och universitet. Portalen är också fylld av intressanta artiklar, videor, m.m. som stimulerar våra medarbetares aptit till kontinuerligt lärande.

Portalens gigantiska utbildningsinnehåll kombineras med ett lager av analyser, bedömningar och praktiska övningar för att säkerställa att våra medarbetare får rätt vidareutbildning, vid rätt tidpunkt och verkligen kan möta våra kunders behov.

Next_overview.png

Next är dessutom personanpassad. Som anställd hos oss fyller du enkelt i din profil och därefter skräddarsys nyhetsflödet för dig och du får förslag på utbildningar och annat intressant innehåll. Det är också en social plattform där du kan nätverka i grupperingar med andra som är intresserade av samma saker som du, synliggöra dina framgångar eller tipsa och rekommendera saker till dina kollegor.

Välkommen till oss och ta nästa steg i din karriär. Vi och Next väntar på dig! Som komplement till Next har vi dessutom ett dedicerat "klätterträd" kallat SkillTree där du ser exakt vilken kurs eller certifiering som borde vara ditt nästa steg hos oss och starka kompetensnätverk där du kan växa tillsammans med dina peers.  

Röster om Next

Så vad tycker våra anställda om Next? Här kommer några sogetiares tankar om vår globala Learning & Development-plattform:

Next_testimonial_AxP_120x120.jpg Alexander Persson, Software Architect, Sogeti  Helsingborg

– Jag har framförallt använt Next för att lära mig om att leda team, något som jag nyligen fått upp ett intresse för. Det fina med Next är att det är varierande mellan video och läsning och ofta är det inte otroligt långa avsnitt så man kan enkelt lägga en kvart om dagen och ändå få progress. Jag har tidigare använt mig av Pluralsight och Codeacademy för lära mig nya tekniska saker. Next aggregerar ju dessa plus många fler leverantörer med allt från tekniska till mjuka kompetenser, det gillar jag. 

Next_testimonial_CT_120x120.jpgCaroline Törngren, kravanalytiker, Sogeti Sundsvall

– Jag har använt Next till att lära mig mer om både mina befintliga kompetenser och andra intressenta områden. Exempelvis kravhantering, personlig utveckling, agila arbetssätt, test och såklart mer om Next! Appen är nästa steg för mig. Jag tror att den kommer bli min favorit framöver eftersom den finns i mobilen och på så sätt alltid är lättillgänglig. Den är dessutom enkel att använda. Dels finns det väldigt mycket material i olika format (videor, artiklar, podcasts m.m.) samlat på ett ställe och dels finns det så många bra funktioner att välja mellan, för både egen utveckling och nätverkande. Dessutom kommer det hela tiden ut nya saker på Next och man får personliga förslag baserade på sina intressen och hur man använder Next.

Next_testimonial_AP_120x120.jpg Ana Pinheiro, testare, Sogeti Linköping

– Jag har bland annat dykt ner i intressanta automatiseringsverktyg och DevOps som jag är intresserad av. Varje dag kommer det något nytt innehåll som du kan spendera 10 minuter på att läsa/titta på/lyssna på, vilket är en stor fördel med Next.

Vårt podcastbibliotek
KONTAKT
  • Aron Östergård
    Aron Östergård
    HR-chef, Sogeti Sverige
    073-024 58 28

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.