Karriärvägar
JOBB
DNA

Karriärvägar

Du är helt säker på vad du vill arbeta med? Tur för dig - då har vi våra nationella kompetensområden som hjälper dig att utvecklas vidare inom just ditt område.

Men tänk om du ångrar dig? Eller om du som många andra inte har en aning vad du vill arbeta med än? Och om några år vill du kanske röra dig mot något helt annat? Inga problem! Hos oss är karriären som en klättervägg.

Det vanliga sättet att presentera karriärutveckling är genom den traditionella stegen - man tar sig uppåt från punkt A till punkt B till punkt C - men verkligheten ser oftast annorlunda ut. Därför presenterar vi vårt kompetensramverk som en karriärklättervägg. Ibland behöver man gå i sidled och ibland behöver man gå neråt för att hitta den bästa vägen till toppen. Men det viktiga är att man hela tiden är i rörelse.

Vi gör det mesta

Vi är en komplett IT-tjänsteleverantör med särskilt stor expertis inom Digital Experiences, Quality Engineering & Testing, Data & AICloud, och Dynamics 365. Dessutom är vi nära partner med Microsoft, IBM, HPE, Amazon, Google och Episerver. För att möta dagens och framtidens krav på digital transformation, IoT och DevOps leder vi utvecklingen vidare inom de globala trenderna med Customer Journey Validation och Zero Touch Automation. Kanske är du med och utvecklar oss inom nästa trend? Utvecklar självkörande bilar eller robotgräsklippare som flyger över häckar? Alla våra anställda ingår i ett kompetensområde där din personliga och arbetsmässiga utveckling står i fokus.

Massor av roller att prova på

Vi tror att du behöver såväl spets som bredd i din specialistprofil. Lägg sedan till ledarskap, förändringsledning, verksamhetsutveckling och kanske sälj så har du en fantastisk utvecklingsresa hos oss!

Vilken väg på klätterväggen väljer du?

Kontakt
  • Nathalie Kalmér
    Nathalie Kalmér
    Head of Talent Acquisition Sweden
    070-450 40 39
Aktuella möjligheter
Sogeti som arbetsgivare
Härliga medarbetare
Senaste IT-trenderna
Skriv ut E-post