Lars Larsson
OM OSS
JOBB

”Jag skapar kundvärde genom morgondagens lean-agila tankesätt. Idag.”

Projektledaren Lars hittar du hos oss på kontoret i Borlänge. Han är en positiv, glad och nyfiken person, som brinner för att skapa plats, för alla, i de projekt han driver. Det är nämligen då olika kompetenser verkligen kommer till sin rätt. Här får du lära känna Lars ännu mer.

Beskriv dig själv med tre ord:
Lugn, glad och nyfiken.

Berätta lite om din bakgrund:
Jag har en bakgrund i detaljhandeln där jag arbetat i olika roller i butik och sen vidare till kontorsarbete där jag jobbat både på affärssidan med projekt, process- och förändringsarbete och som produktägare på IT-avdelningen.

Din karriär på Sogeti:
Jag började på Sogeti hösten 2022 och har sedan andra veckan jobbat heltid som projektledare med några olika IT-projekt hos en kund. Förutom det håller jag fortfarande på att lära känna Sogeti och lära mig mer om konsultrollen som är ny för mig. Det är spännande!

Vad brinner du mest för inom ditt expertområde?
Att skapa plats och en positiv stämning för människor runt mig, så att de kan nyttja sin expertis och göra det de är bäst på, och därmed skapa effektivt värde för dem och kunden. Att alltid ha kunden i fokus, oavsett om den är intern eller extern.

Hur delar du med dig av din expertis?
Vi har ett lokalt Kompetensområdes forum för projektledare på Borlänge-kontoret där vi delar kunskap. Jag delar också  gärna med mig av mina erfarenheter i diskussioner eller om någon på kontoret frågar mig något.

En riktigt bra dag på jobbet, vad händer då?
Det är när teamet verkligen blir ett team och jobbar tillsammans för att lösa ett problem eller nå en milstolple. Men en riktigt bra dag är när man knappt känner sig behövd längre utan att gruppen jobbar autonomt. Det är en häftig känsla!

Hur är en typisk sogetiare?
En typisk sogetiare skulle jag säga är positiv, glad och hjälpsam.

Varför sökte du dig till Sogeti?
Det var faktiskt Sogeti som sökte mig. Haha. Men jag hade varit nyfiken på konsultrollen ett tag och blev väldigt glad när Sogeti hörde av sig.

Varför blev det sedan Sogeti som du faktiskt valde som arbetsgivare och har dina förväntningar infriats "so far"?
Jag tyckte att det klickade väldigt bra redan på första träffen med Sogeti. Jag kände ganska snabbt att de här människorna vill jag jobba med, man tillbringar så mycket av sin tid på jobbet, så då ska man ju göra det med människor man gillar och får energi av. Mina och Sogetis värderingar ligger väldigt nära varandra i mycket, den platta organisationen och man är en arbetsgivare som verkligen bryr sig om sina anställda, på riktigt. Sedan gillar jag mixen av det lilla lokala Sogeti-kontoret och den stora globala Capgemini-koncernen vi har i ryggen.

Förväntningarna har verkligen infriats "so far", det är ett härligt gäng på kontoret där alla är hjälpsamma och trevliga, så det var lätt att bli en del av gänget. Att vara konsult hos en kund har också varit positiv, ny upplevelse, där man lär sig nya saker varje dag.

Jobba hos oss i Borlänge
KONTAKT
  • Lars Larsson
    Lars Larsson
    Projektledare, Borlänge

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.

FAKTARUTA

Namn: Lars Larsson
Titel: Projektledare
Född: 1982
Bor: Leksand
Familj: Sambon Karin som jag har två barn tillsammans med, Ebba 8 år och Alma 5 år
Fritidsintressen: Resa och uppleva saker med familjen. Åka utförsåkning och längdskidor på vintern, mountainbike och rullskidor på sommaren.