Tiffany Lebreton
OM OSS
JOBB

"Jag skapar digitala morgondagar, en kodrad åt gången. Idag."

Tiffany hittar du på vårt kontor i Borlänge eller på ett dansgolv. Genom vårt traineeprogram Careerbooster, kickstartade hon sin resa som systemutvecklare. Idag fortsätter hon att utvecklas både i sin roll, men även som person, genom sin ständiga nyfikenhet på att lära mer och jaga milstolpar. Lär känna Tiffany lite mer här.

Beskriv dig själv med tre ord:
Kreativ, lösningsorienterad och nyfiken.

Berätta lite om din bakgrund:
Jag är född och uppvuxen i den vackra regionen Baskien i Frankrike. År 2006 flyttade jag tillsammans med min familj till (det betydligt kallare 😊) Sverige och Stockholm. Det var då jag fick min första dator och snabbt utvecklade ett starkt intresse för teknik och design. Denna passion ledde mig till att studera webbredaktörsprogrammet på högskola. Senare fortsatte jag min akademiska resa med en masterexamen inom Management, kommunikation och IT vid Uppsala universitet.

Din karriär på Sogeti:
Jag anställdes på Sogeti i juni 2022 genom traineeprogrammet Careerbooster och arbetar sedan ett år tillbaka i ett uppdrag som systemutvecklare. Careerbooster har varit en väldigt bra möjlighet för mig att direkt efter skolan komma in i branschen och få lära mig om konsultlivet, men även vässa mina kunskaper inom programmering. Under programmet fick man lära sig massor, som backend, front-end och även cloud. Genom traineeprogrammet byggde jag även upp mitt sociala nätverk. Så, det är något jag varmt kan rekommendera − är du ny i IT-branschen gå Careerbooster! 

Vad brinner du mest för inom ditt expertområde?
Jag brinner mest för att kontinuerligt utvecklas inom systemutveckling och som konsult. Men ännu en passion är att utforska nya teknologier, metoder och att få bidra till innovativa projekt och lära mig ännu mer från mina erfarna kollegor.

Hur delar du med dig av din expertis?
Det får jag göra i samband med mitt uppdrag, när vi stöter på problem och tillsammans får hitta diverse lösningar. I den gemenskapen vi har skapat, kan vi enkelt lära av varandra och föra vidare kunskapen vi har plockat upp på vägen!

En riktigt bra dag på jobbet, vad händer då?
En riktigt bra dag på jobbet innebär att jag har löst komplexa problem och uppnått viktiga milstolpar inom mitt uppdrag. Jag har haft ett gott samarbete med mitt team, och möjlighet att dela mina idéer och erfarenheter. Dessutom har jag lärt mig något nytt, och mina insatser har bidragit till att förbättra kvaliteten och prestandan i de applikationer vi utvecklar. Sammantaget, en riktigt bra dag är när jag känner att jag har gjort framsteg och bidragit till vårt gemensamma mål. Sedan så har man ju också fått prata och umgås på kontoret med trevliga kollegor, som alltid gör dagen lite bättre!

Hur är en typisk sogetiare?
På Sogeti är en typisk anställd både trevlig och samarbetsvillig. Vi har en kultur som främjar öppenhet och kommunikation, och det skapar en positiv atmosfär. Dessutom är våra medarbetare dedikerade och engagerade i sina arbetsuppgifter, alltid redo att ta sig an utmaningar och arbeta som ett team för att uppnå framgång! Vi är en mångsidig grupp människor med olika kompetenser och bakgrunder, vilket skapar en rik och dynamisk arbetsmiljö. Det är otroligt lätt och roligt att lära sig nya kompetenser tack vare sogetiarna på kontoret!

Varför jobbar du på Sogeti?
Jag har valt att arbeta på Sogeti eftersom det är en ledande aktör inom IT och jag delar dess fokus på innovation och framtidens teknologi. Jag har haft möjligheten att vara en del av spännande projekt och har lärt mig mycket under min tid här. Jag får tillfälle att kontinuerligt utvecklas som person och systemutvecklare! Dessutom har jag funnit att företagets arbetskultur och värderingar är i linje med mina egna, vilket är viktigt för mig och för att jag ska trivas på jobbet. Efter ett år på företaget trivs jag väldigt bra och ser fram emot nya utmaningar!

Jobba hos oss i Borlänge
KONTAKT
  • Tiffany Lebreton
    Tiffany Lebreton
    Systemutvecklare, Borlänge
    076-113 74 49

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.

FAKTARUTA

Namn: Tiffany Lebreton
Titel: Systemutvecklare
Född: 1995
Bor: Borlänge
Familj: Föräldrar, två syskon och en katt
Fritidsintressen: Musik, tv/dataspel och dans