Nätverk och innovation
OM OSS
INNOVATION

Nätverkande och innovation

Vi har nätverkande och innovation i blodet. Låt oss lyfta fram några av våra större initiativ som du kan ta del av som anställd hos hos oss.

Gå med i våra bamsestarka kompetensnätverk

I Sverige har vi många lokala kompetensnätverk som förstärks av våra 13 nationella nätverk, som hör ihop med våra viktigaste satsningsområden. Här kan du snabbt lära känna dina peers inom det område då brinner för och snabbt få svar på frågor samt råd och tips i dina kunduppdrag. Kanske är du vår nästa ansvarige för ett av våra nationella kompetensnätverk?

 

På TeamPark når du hela Sogetivärlden

Att dela kunskap är a och o hos oss. Starka kompetensnätverk har vi alltid haft men de blev ännu starkare när Sogeti, som ett av de första företagen i världen, lanserade en global social collaboration-plattform. Sedan 2008 har vi "TeamPark" som möjliggör för alla Sogetis medarbetare att finna och koppla ihop sig med rätt personer inom gruppen, oavsett var de befinner sig, baserat på parametrar som kunskapsområden, intressen, arbetsroll. I centrum är alltid du som person och här finns alla verktyg du behöver för att dela kunskap; bloggar, wikis, chat, fileshare, polls, gamification-lösningar och mycket mer.

Mer om TeamPark

Ta plats i eller inspireras av SogetiLabs 

Inom SogetiLabs samlar vi våra främsta experter över hela världen. Grupperingen består av närmar 150 framåtlutade och innovativa sogetiare som älskar att dela med sig av senaste nytt på sitt respektive område, både som talare på evenemang runt om i världen, men även i sociala media samt i våra trendrapporter och böcker. Alla publikationer hittar du nedladdningsbara i vår globala online bookstore. Passa på att nätverka, interagera med och följa våra Sogeti-experter redan innan du börjar hos oss.

Mer om SogetiLabs

Innovationsbörser; Applied Innovation Exchange

Innovation är också i fokus inom koncernens så kallade Applied Innovation Exchange-initiativ. I våra åtta innovationslabb som finns från San Fransisco i väster, till Melbourne i öster, innoverar vi dygnet runt tillsammans med våra kunder och ger dem access till ett unikt ekosystem inte bara bestående av våra främsta experter inom SogetiLabs och Capgemini-gruppen men också av startups, acceleratorer, inkubatorer, strategisk teknologi och affärspartners. 

Mer om AIE

todo todo
Kontakt
 • Sofia Jarl-Adolfsson
  Sofia Jarl-Adolfsson
  HR, Sogeti Sverige
  070-539 17 42
 • Andreas Sjöström
  Andreas Sjöström
  Innovationschef och CTO
  070-609 85 13