Borlänge
OM OSS
JOBB

Sogeti Borlänge – nästan som hemma

IT är coolt, eller hur?! Det går inte ens att fantisera kring allt som IT kan göra. Vi älskar det. Att får nörda in oss i kundernas behov, att få bygga upp och strukturera, att få ta fram lösningar, att få jobba med IT. Det låter ju inte särskillt spetsigt, IT, men tro oss när vi säger att vi på Sogeti i Borlänge är vassa!

Just nu är AI hett, där är vi verkligen med, Cloud börjar bli ett krav, vi kan definitivt bidra. Utveckling av alla dess former; Webb, SharePoint, Episerver, Java – det kan vi! Test och Kvalitetssäkring – ett område som aldrig svalnar och vi fortsätter elda. Projektledning – ren och skär projektledning eller teknisk projektledare? En väsentlig skillnad, men vi är vana med båda begreppen. 


Jobba på Sogeti i Borlänge - Teamcheferna Li och Rimsky berättar

Kundrelationer – finns det nåt viktigare?!

Vi jobbar med det hela tiden; gör vi rätt, erbjuder vi rätt saker? Vi @SogetiBorlange är stolta över det förtroende vi får från våra kunder och vill förvalta det på bästa sätt. Först och främst gör vi det genom att ha ett fett team att stötta dem med? Blir du taggad? Vill du vara en i teamet, serva kunden och bidra med kompetens och energi? Klart du vill! Det är bara att höra av sig: li.strid@sogeti.se 

Behöver du övertygas ytterligare? Vi har idag uppdrag hos ett flertal kunder i Borlänge-Falun-regionen med omnejd. Det är vår huvudsakliga marknad. Vi levererar till statliga, kommunala och privata bolag. Varje leverans är lika viktig. Sedan kan vi göra sådana här utsvävningar som vi precis gjort, då vi gick och blev strategisk IT-partner till en rätt stor aktör. Hur kul är inte det?! Det är fantastiskt och galet intressant.  

Local Touch – Global Reach: Det tåls att fundera på

Global Touch, Sogeti finns i 13 länder, 11 i Europa + USA + Indien. Local Touch, Sogeti Sverige har kontor på 20 orter. Vi pratat såklart varmast om Borlänge-kontoret, men vi kan inte förneka att relationen mellan de olika kontoren är viktiga. Inte minst ur ett kompetensperspektiv där vi helt plötsligt kan gå utanför våra 70 sjukt grymma konsulter och istället nå en sådär 1200 lika grymma konsulter. Varför vill vi det egentligen? Jo, men det är ju större chans att hitta nån den enskilde kan lära sig mer av bland 1200 än de 70. Räcker det inte med 1200 olika kompetenser så kan vi nå ut till 208 000, vilket är det antal konsulter vars kompetens och erfarenheter vi har tillgång till om vi går globalt. För Capgemini är trots allt vårt systerbolag och vi hjälps åt.

Precis som vi gör ni när vi är strategisk IT-partner till en häftig och frammåtlutad kund. Går tillsammans, hand i hand. För då blir vi som bäst. Snurrigt eller hur? Bäst vi backar hem igen, till Borlänge – till vårt team med de närmaste kollegorna. 70 är mycket det också. Det är därför vi hittar många mötesytor hos oss. Så vi kan träffas i ännu mindre och mer intima konstellationer. Inom samma kompetens eller korsa kompetenser, eller varför inte bara vara jag. 

Så IT@Sogeti kan innebära så mycket olika. Det viktigaste är dock du, jag och vi. Individuella kompetenser i ett team.


Regionchef Ulrika Holmgren tar gärna ett samtal 

Lediga tjänster

 

Lär känna dina framtida kollegor

Vilka är vi som jobbar på Sogeti i Borlänge? Varför jobbar vi på Sogeti och hur ser en vanlig dag på jobbet ut för oss? Bekanta dig med några av våra otroligt duktiga konsulter i Borlänge:

Weiwei_Feng_150x117.jpg
Weiwei Feng

Data Scientist, Borlänge
"I love solving complex problems"
Learn more about Weiwei

Camilla_Lundqvist_150x117.jpg
Camilla Lundqvist

Projektledare, Borlänge
”Jag älskar problemlösning och att göra saker mer effektiva”
Mer om Camilla


Joakim Cooper
Senior SharePoint-konsult, Borlänge
"Möjligheterna är nästintill oändliga"
Mer om Joakim


Mattias Sköld
MVP Visual Studio ALM/ansvarig Sogeti ALM Center, Borlänge
"Jag kan påverka Microsoft och deras produkter"
Mer om Mattias


Malin Edmarker
Testledare och testare, Borlänge
"Att jobba med test i digitaliseringens era är fantastiskt kul”
Mer om Malin

todo todo
KONTAKTPERSONER
 • Ulrika Holmgren
  Ulrika Holmgren
  Regionchef, Sogeti
  072-716 40 51
 • Rimsky Barlari
  Rimsky Barlari
  Rekryteringsansvarig / teamchef, Borlänge
  070-276 84 58