Dalahäst för Borlänge
OM OSS
JOBB

Sogeti Borlänge: Bli en av oss!

Vi behöver bli fler på vårt Sogetikontor i Borlänge, staden med flest IT-konsulter per capita!

Vi ser att uppdragen ökar och efterfrågan är stor på duktiga konsulter, både hos våra nuvarande och nya kunder. Vi är stolta över förtroendet där vi stöttar våra kunder att bli konkurrenskraftiga genom digitalisering, beslutstöd och effektiv förvaltning. Nu har vi flera intressanta pågående projekt där vi behöver förstärkning inom områden som systemutveckling, digital arbetsplats med SharePoint, beslutstöd och analys, webbar, appar med Xamarin och till alla dessa behövs så klart även test. Framtiden ser ljus ut och vi behöver bli fler och söker därför nu de bästa IT-konsulterna som vill jobba med oss!

Lediga tjänster

 

Lite om oss som arbetsgivare

I Borlänge har vi ett SharePoint-center med många duktiga konsulter med spetskompetens inom bland annat dokumenthantering och arkitektur. Här kommer du att vara med och utveckla kundens affär och våra erbjudanden inom SharePoint. Som SharePoint-konsult ingår du i vårt nationella kompetensområde, en viktig del av vår lokala, nationella och globala satsning på digitala kanaler, ett område vi kallar Digital Customer Experience

Digital Assurance & Testing är ett hett satsningsområde inom Sogeti, både i Sverige och globalt, där vi har unik spetskompetens. Sogeti har utvecklat de internationellt välkända metoderna Test Management Approach (TMap) och Test Process Improvement (TPI), som vi använder i våra projekt. Flera oberoende företag så som Gartner positionerar oss som världsledande inom test vilket vi givetvis är mycket stolta över.

Vi erbjuder dig möjligheter att arbeta i ett väletablerat och lönsamt företag som har genomarbetade och kvalitetsmässiga processer för bland annat försäljning, leverans och kompetensförsörjning. Hos oss finns aktiva kompetensnätverk, både lokala och globala, som regelbundet ordnar kompetenshöjande aktiviteter för både kunder och anställda. Våra medarbetare trivs jättebra hos oss, det visar våra regelbundna enkäter. För att öka trivseln på vårt kontor har vi dessutom en fritidsklubb som anordnar fester och familjeaktiviteter.

Ta chansen att komma till en konsultkultur som genomsyras av eget ansvar och flexibilitet med ett etablerat nätverk för stöd, uppföljning och coachning. Hos oss får du dessutom jobba med regionens och några av världens främsta kollegor. Vi i Borlänge är till exempel stolta över våra MVP:er inom flera olika områden.

Vi vill gärna ha fler kvinnor i IT-branschen och driver #addher, Sveriges största nätverk på området för att stötta kvinnor att ta mer plats, på alla positioner.

Våra konsulter har driv och engagemang och arbetar alltid för kundens bästa. Bli en av oss!

Hör av dig! 

Tveka inte, kontakta oss om du har frågor eller skicka din ansökan direkt till oss. Vi ser fram emot att få jobba med just dig!

Ansök här - sök på Borlänge

Du kan också ansöka genom att direktlänkarna högst upp på denna sida. 

Lär känna dina framtida kollegor

Vilka är vi som jobbar på Sogeti i Borlänge? Varför jobbar vi på Sogeti och hur ser en vanlig dag på jobbet ut för oss? Bekanta dig med några av våra otroligt duktiga konsulter i Borlänge:


Joakim Cooper
Senior SharePoint-konsult, Borlänge

"Möjligheterna är nästintill oändliga"
Mer om Joakim


Katrin Wiklund
Testledare, Borlänge

"Det jag brinner för mest inom test är kommunikation"
Mer om Katrin

Mattias Sköld
MVP Visual Studio ALM/ansvarig Sogeti ALM Center, Borlänge

"Jag kan påverka Microsoft och deras produkter"
Mer om Mattias

Mattias Lind 
MVP, Senior Microsoft Data Platform & BI Architect, Borlänge

"Jag gillar Sogetis värdegrund"
Mer om Mattias

 

 

todo todo
Kontakt
  • Li Strid
    Li Strid
    Teamchef
    072-536 25 03