OM OSS
KONTAKT

Sogeti Örebro: "Bygg din karriär hos oss"

I Örebro älskar vi systemutveckling, High Tech och Internet of Things mest av allt. Vi hoppas hitta fler likasinnade och söker ett flertal nya medarbetare. Varmt välkommen till oss!

Framtiden ser väldigt spännande ut och vi behöver bli fler på Sogeti i Örebro. Därför söker vi för fullt efter de bästa IT-konsulterna till vårt lag.

I Örebro är vi ett härligt gäng med ett 30-tal duktiga high tech-experter och systemutvecklare. Vi har två välfungerande kompetensområden inom dessa områden lokalt och även samarbete däremellan för att utveckla vår satsning vidare. Utanför femtioskyltarna nätverkar vi med duktiga sogetiare via våra nationella kompetensområden och vår globala collaboration-plattform TeamPark. Genom fokus på enkelhet, teamkänsla och entreprenörskap utvecklar vi oss själva, både som individer och grupp. Vi trivs ihop och har kul på jobbet. 

Lediga tjänster

 

Lite om oss som arbetsgivare

Som konsult hos oss hamnar du alltid i centrum, du är en viktig nyckelspelare. Vi arbetar både med utveckling och förvaltning och du kan dra nytta av både konsultlivets variation och utmaningar men även känna tryggheten i en stark bas av kollegor på kontoret och globalt. 

Livet är som bekant inte bara arbete. Balans mellan arbete och fritid är viktigt för oss. Det ska vara roligt att vara på jobbet och därför arbetar vi engagerat med att ha en trevlig arbetsplats. Förutom att vi har ett intressant förmånspaket håller vi seminarier i olika ämnen, har grillkvällar, teknikkvällar och familjeaktiviteter. Kompetensutveckling och certifieringar värdesätter vi högt. 

Vi gillar mångfald och vill att du som känner dig lockad av det vi erbjuder, söker dig till oss. Inom Sogeti ligger vi bra till då det gäller antalet kvinnor, men vi nöjer oss inte med att bara ligga bra till utan vi vill vara ledande! Vi har en ambition att anställa så många kvinnor som vi kan. I Örebro finns #addher representerat, vårt externa nätverk för kvinnor i IT-branschen, som är det största i sitt slag i Sverige idag. 

Hör av dig!

Låter det spännande så träffar Kristian Revay, chef för Örebrokontoret, dig gärna på en fika. Ring eller maila honom direkt eller skicka din ansökan via länken nedan. Vi ser fram emot att få ge dig ett passerkort till kontoret!

ANSÖK HÄR ELLER VIA DIREKTLÄNKARNA OVAN!

Lär känna dina framtida kolleger

Vad har de som jobbar hos oss för bakgrund? Hur ser en vanlig dag på jobbet ut och varför jobbar de på Sogeti? Bekanta dig med en av våra härliga konsulter i Örebro och runt om i landet på våra "Livet på Sogeti"-sidor. 

Markus Carlén
Markus Carlén

High Tech Consultant, Örebro
"Jag är på flera sätt ansvarig för Sogetis interna kompetensutveckling inom Internet of Things."
Mer om Markus

 

todo todo
KONTAKT
  • Patrik Ström
    Patrik Ström
    Ledning, Sogeti Örebro
    070-202 44 56