Örebro
OM OSS
JOBB

Sogeti Örebro: "Bygg din karriär hos oss"

I Örebro älskar vi systemutveckling, systemintegration, Analytics & Business Intelligence, RPA (Robotic Process Automation) och Internet of Things mest av allt. Vi hoppas hitta fler likasinnade och söker ett flertal nya medarbetare. Varmt välkommen till oss!

Framtiden ser väldigt spännande ut och vi behöver bli fler på Sogeti i Örebro. Därför söker vi för fullt efter de bästa IT-konsulterna till vårt lag.

I Örebro är vi ett härligt gäng med ett 30-tal duktiga konsulter. Här är vi särskilt duktiga på systemintegration, AI & AnalyticsRPA och Digital  Engineering & Manufacturing, det vill säga smarta uppkopplade lösningar för tillverkningsindustrin.  Ta gärna en titt på vad vi exempelvis gör med Transportstyrelsen och Atlas Copco/Epiroc. Utanför femtioskyltarna nätverkar vi med duktiga sogetiare via våra nationella kompetensområden. Genom fokus på enkelhet, teamkänsla och entreprenörskap utvecklar vi oss själva, både som individer och grupp. Vi trivs ihop och har kul på jobbet. 

Lediga tjänster

 

Lite om oss som arbetsgivare

Som konsult hos oss hamnar du alltid i centrum, du är en viktig nyckelspelare. Vi arbetar både med utveckling och förvaltning och du kan dra nytta av både konsultlivets variation och utmaningar men även känna tryggheten i en stark bas av kollegor på kontoret och globalt. 

Livet är som bekant inte bara arbete. Balans mellan arbete och fritid är viktigt för oss. Det ska vara roligt att vara på jobbet och därför arbetar vi engagerat med att ha en trevlig arbetsplats. Förutom att vi har ett intressant förmånspaket håller vi seminarier i olika ämnen, har grillkvällar, teknikkvällar och familjeaktiviteter. Kompetensutveckling och certifieringar värdesätter vi högt. 

Vi gillar mångfald och vill att du som känner dig lockad av det vi erbjuder, söker dig till oss. Inom Sogeti ligger vi bra till då det gäller antalet kvinnor, men vi nöjer oss inte med att bara ligga bra till utan vi vill vara ledande! Vi har en ambition att anställa så många kvinnor som vi kan. I Örebro finns #addher representerat, vårt externa nätverk för kvinnor i IT-branschen, som är det största i sitt slag i Sverige idag. 

Lär känna dina framtida kolleger

Vad har de som jobbar hos oss för bakgrund? Hur ser en vanlig dag på jobbet ut och varför jobbar de på Sogeti? Bekanta dig med en av våra härliga konsulter i Örebro och runt om i landet på våra "Livet på Sogeti"-sidor. 


Marina Wallgren

Projektledare, Örebro
”IT genomsyrar hela samhället idag så det blev ett självklart karriärval”
Mer om Marina

 


Hanna Eriksson

Testare/Scrum Master, Örebro
“Nu har jag hittat rätt”
Mer om Hanna

 


Gustav Larsson

Systemutvecklare, Örebro

”Att programmera och lösa problem är min grej”
Mer om Gustav

todo todo
KONTAKT
 • helena.rosengren
  Helena Rosengren
  Regionchef, Sogeti
  076 -808 71 97
 • Åsa Fallqvist
  Åsa Fallqvist
  Teamchef & Rekryteringsansvarig, Örebro
  070-273 71 97
Sogeti in 79 Seconds

lifeatsogeti på Instagram

12 snabba fakta om Sogeti