Stockholm
OM OSS
JOBB

Gör karriär på det vassaste IT-konsultbolaget i Stockholm

Kanske siktar du mot toppen, kanske drömmer du om trygghet. Kanske längtar du efter en multikulturell tillvaro där dina kollegor pratar flera språk. Oavsett vilket är du lika välkommen till Stockholmskontoret. Vi söker just nu en hel rad nya medarbetare som vill göra karriär på hemmaplan, och samtidigt ha hela världen runt hörnet.

Drömmer du om innovation, utveckling och fantastiska kollegor? Då ska du läsa vidare! Stockholmskontoret söker nu dig som vill jobba för ett innovativt IT-företag med kollegor från hela världen. Vårt kontor kännetecknas av en positiv anda till följd av starka resultat och kraftig tillväxt, men framförallt av grymt goa människor. Vi gillar helt enkelt att ha kul, vilket i sig skapar trivsel.  Vill du kunna cykla till jobbet, känna storstadspulsen i nacken och även få en internationell fläkt på färden är vi dessutom perfekta. 

Lediga jobb     

 

Kunderna då, vilka är de? 

Våra kunder täcker alla tänkbara branscher och utgörs av alltifrån start ups till stora bjässar. Vi pratar bank, finans och försäkring, men också retail, manufacturing och myndigheter. Inom våra fokusområden AI & Analytics, Digital Assurance & Testing, Digital Customer Experience (digitala kanaler) kan du antingen arbeta hos kunden i deras organisation eller med ansvarsåtaganden direkt hos oss.   

Lite om oss som arbetsgivare

Sogeti är ett framgångsrikt och expansivt företag som erbjuder innovativa och högkvalitativa IT-tjänster. Som konsult hos oss är du en nyckelspelare som alltid hamnar i centrum. Samtidigt som du kan dra nytta av konsultlivets variation och utmaningar kan du även känna tryggheten i en stark bas av kollegor på kontoret och globalt. Våra 1200 medarbetare finns utspridda på 20 orter, och globalt stöttas vi av 20 000 kunniga kollegor. Vi har toppat rankinglistor som Sveriges bästa arbetsgivare flera gånger de senaste åren.

Balans mellan arbete och fritid är viktigt för oss. Det ska vara roligt att vara på jobbet och därför arbetar vi engagerat med att ha en trevlig arbetsplats. Förutom att vi har ett intressant förmånspaket är vi grymma på att anordna aktiviteter, som till exempel afterworks, sportklubbsaktiviteter, teknikkvällar, jul- och sommarfester, IT-pubar, spännande lunchseminarier, middagar, upplevelser och frukostar på stan.

Kompetensutveckling och certifieringar värdesätter vi högt. Är du intresserad av att arbeta internationellt så finns möjligheter till det också, vi finns i 13 länder. Inom Sogeti ligger vi bra till då det gäller antalet kvinnor, men vi nöjer oss inte med det - vi vill vara ledande! I Stockholm, och på 17 andra orter runtom i Sverige driver vi #addher, Sveriges största nätverk för kvinnor i IT-branschen.

Hör av dig! 

Låter detta spännande? Då vill vi gärna träffa dig över en fika! Hör gärna av dig till oss för att sticka ut!

Lär känna dina framtida kollegor! 

Vad har de som jobbar hos oss för bakgrund? Hur ser en vanlig dag på jobbet ut och varför jobbar de på Sogeti? Bekanta dig med några av våra proffsiga konsulter i Stockholm: 


Gustav Ek

Business Analyst, Stockholm
"Att jobba nära kunden gör det möjligt att lösa konkreta behov"
Mer om Gustav


Linda Yakoubi

Test Engineer, Stockholm

”Jag fastnade för att testa”
Mer om Linda


Åsa Davidsson

Staffing Manager Sverige, Stockholm

"Det provar vi!"
Mer om Åsa


Linn Bergström
Testare, Stockholm

”Jag brinner för samspelet mellan människan och maskinen”
Mer om Linn

fredrik_andersson_150x117.jpg
Fredrik Andersson

Digital Strategy Advisor, Sogeti Sverige

”AI driver digitalisering och innovation”
Mer om Fredrik

Alexandre_Persson_Faustino_new_2_150x117.jpg


Alexandre Persson Faustino

CoE Lead, Dynamics 365 Customer Engagement, Stockholm

"För mig är kundupplevelsen allt."
Mer om Alexandre

Gautam_Reddy_new_150x117.jpg
Gautam Reddy

National Lead Digital Assurance & Testing/Project Manager

"By the end of the day I'm filled with knowledge and questions"

Mer om Gautam

 

Läs om fler av våra medarbetare, inom olika områden, på våra Livet på Sogeti-sidor.

PS Du kan också läsa en extern artikel om Eleonor som jobbar hos oss i Stockholm genom att klicka på hennes bild högre upp på denna sida.

todo todo
KONTAKTPERSONER
 • Henrik Aldegren
  Henrik Aldegren
  Regionchef, Stockholm
  072-733 69 74
 • Åsa Uppströmer
  Åsa Uppströmer
  Enhetschef Digital Customer Experience och Cloud, Stockholm
  072-450 66 13
 • Magnus Loveman
  Magnus Loveman
  Enhetschef Digital Assurance & Testing, Stockholm
  070-207 33 60
 • Peder Björling
  Peder Björling
  Enhetschef Analytics & Cognitive, Stockholm
  072-242 66 78
Sogeti in 79 Seconds

lifeatsogeti på Instagram

12 snabba fakta om Sogeti