ERBJUDANDE
JOBB

Gör IT-karriär i världens vackraste huvudstad

Kanske siktar du mot toppen, kanske drömmer du om trygghet. Kanske längtar du efter en multikulturell tillvaro där dina kollegor pratar flera språk. Oavsett vilket är du lika välkommen till Stockholmskontoret. Vi söker just nu en hel rad nya medarbetare som vill göra karriär på hemmaplan, och samtidigt ha hela världen runt hörnet.

Drömmer du om innovation, utveckling och en kundkrets lika varierande som Lady Gagas garderob? Då ska du läsa vidare! Stockholmskontoret söker nu dig som vill jobba för ett innovativt IT-företag med kollegor från hela världen. Vårt kontor kännetecknas av en positiv anda till följd av starka resultat och kraftig tillväxt, men framförallt av grymt goa människor. Vi gillar helt enkelt att ha kul, vilket i sig skapar trivsel.   
Vill du kunna cykla till jobbet, känna storstadspulsen i nacken och även få en internationell fläkt på färden är vi dessutom perfekta. Våra anställda kommer från en hel rad länder, som till exempel Indien, England, USA, Australien, Iran, Holland, Sudan, Pakistan, Taiwan, Frankrike, Åland, Ryssland, Israel, Mexico... You name it!  
Glöm asfalt och betong, i Stockholm har du alltid nära till natur. Promenera runt Djurgården, ta båten ut i skärgården eller vidga vyerna på stadens alla muséer. Här finns både shopping, uteliv och levande historia, men framförallt ett härligt gäng konsulter som behöver utökas med just din stjärnkompetens!      

 

 

Kunderna då, vilka är de? 

Våra kunder täcker alla tänkbara branscher och utgörs av alltifrån start ups till stora bjässar. Vi pratar bank, finans och försäkring, men också retail, manufacturing och myndigheter. Inom våra fokusområden Business Information ManagementTest och Digitala kanaler kan du antingen arbeta hos kunden i deras organisation eller med ansvarsåtaganden direkt hos oss.   

Lite om oss som arbetsgivare

Sogeti är ett framgångsrikt och expansivt företag som erbjuder innovativa och högkvalitativa IT-tjänster. Som konsult hos oss är du en nyckelspelare som alltid hamnar i centrum. Samtidigt som du kan dra nytta av konsultlivets variation och utmaningar kan du även känna tryggheten i en stark bas av kollegor på kontoret och globalt. Våra 1150 medarbetare finns utspridda på 21 orter, och globalt stöttas vi av 20 000 kunniga kollegor. Vi har toppat rankinglistor som Sveriges bästa arbetsgivare flera gånger de senaste åren. 

Balans mellan arbete och fritid är viktigt för oss. Det ska vara roligt att vara på jobbet och därför arbetar vi engagerat med att ha en trevlig arbetsplats. Förutom att vi har ett intressant förmånspaket är vi grymma på att anordna aktiviteter, som till exempel afterworks, sportklubbsaktiviteter, teknikkvällar, jul- och sommarfester, IT-pubar, spännande lunchseminarier, middagar, upplevelser och frukostar på stan. 

Kompetensutveckling och certifieringar värdesätter vi högt. Är du intresserad av att arbeta internationellt så finns möjligheter till det också, vi finns i 15 länder. Inom Sogeti ligger vi bra till då det gäller antalet kvinnor, men vi nöjer oss inte med det - vi vill vara ledande! I Stockholm, och på 13 andra orter runtom i Sverige driver vi #addher, Sveriges största nätverk för kvinnor i IT-branschen.

Hör av dig! 

Låter detta spännande? Då vill jag, Maja Oderstedt, rekryteringsansvarig för Stockholmskontoret, gärna träffa dig över en fika. Ring, mejla eller skicka din ansökan via länken nedan. Vi ser fram emot att ge dig ett passerkort till kontoret!

ANSÖK HÄR! 

Klicka på länken och sök på Stockholm under "platser" så får du upp alla lediga jobb hos oss. Du kan också ansöka via direktlänken per roll högst upp på denna sida. Varmt välkommen med din ansökan!

Lär känna dina framtida kollegor! 

Vad har de som jobbar hos oss för bakgrund? Hur ser en vanlig dag på jobbet ut och varför jobbar de på Sogeti? Bekanta dig med några av våra proffsiga konsulter i Stockholm: 


Maja Oderstedt
Rekryteringsansvarig för Testenheten Stockholm / fd. Testare

 

 

Gautam Reddy
Gautam Reddy
Project Manager
Andreas Sjöström
Globalt ansvarig inom Digitala kanaler

 

 

Henrik Lundén


Henrik Lundén
Testledare och projektledare

 


Said El Shobaki 
Engagement Management-konsult
Alen Music
Testare och testledareLäs om fler av våra medarbetare på våra Livet på Sogeti-sidor.

todo todo
Kontakt
 • Maja Oderstedt
  Maja Oderstedt
  Rekryteringsansvarig Stockholm och fd. testare
  070-263 45 95
 • Henrik Aldegren
  Henrik Aldegren
  Ortchef, Stockholm
  072-733 69 74