Höga kusten
OM OSS
JOBB

Gör IT-karriär bland klippor och skärgård

Höga Kusten är en plats för äventyr. Här finns Sveriges bästa friluftsliv med en natur som skapad för aktiviteter och utflyktsmål. Perfekt för dig som vill gå en ljus framtid till mötes på ett expansivt IT-kontor, men samtidigt kunna njuta av ett hisnande vackert världsarv.

Nu har du chansen att göra IT-karriär i en miljö som är så unik att den är ett världsarv. Här finns också några av Sveriges största industrier och tillsammans med Umeå utgör Örnsköldsvik norra Sveriges största region med 200 000 invånare. Det är en trygg och naturnära stad, perfekt för barn att växa upp i och med en historia lika lång och vindlande som äventyrsbadets vattenrutschkana. Hos oss sysslar vi dock bara med framtid!  

Sogeti Örnsköldsvik präglas av en positiv attityd där vi hjälper varandra och har kul på jobbet. Här finns stora möjligheter för dig som gillar att ta plats och utvecklas, både som person och konsult. Vi satsar på erfarenhetsutbyte och kompetensutveckling, såväl lokalt, som nationellt och internationellt. 

Lite om oss som arbetsgivare

Sogeti är ett framgångsrikt och expansivt företag som erbjuder innovativa och högkvalitativa IT-tjänster. Som konsult hos oss är du en nyckelspelare som alltid hamnar i centrum. Samtidigt som du kan dra nytta av konsultlivets variation och utmaningar kan du även känna tryggheten i en stark bas av kollegor på kontoret och globalt. Våra 1200 medarbetare finns utspridda på 20 orter, och globalt stöttas vi av 20 000 kunniga kollegor. Vi har toppat rankinglistor som Sveriges bästa arbetsgivare flera gånger de senaste åren. 

Om du värdesätter prestigelöshet och enkelhet i ditt arbete samtidigt som du har ett klappande entreprenörshjärta är Sogeti rätt ställe för dig.

Balans mellan arbete och fritid är viktigt för oss. Det ska vara roligt att vara på jobbet och därför arbetar vi engagerat med att ha en trevlig arbetsplats. Förutom att vi har ett intressant förmånspaket anordnar vi ständigt olika aktiviteter.

Kompetensutveckling och certifieringar värdesätter vi högt. Är du intresserad av att arbeta internationellt så finns möjligheter till det också, vi finns i 13 länder. Inom Sogeti ligger vi bra till då det gäller antalet kvinnor, men vi nöjer oss inte med att bara ligga bra till utan vi vill vara ledande! 

På 17 orter runtom i Sverige, bland annat i Örnsköldsvik, driver vi #addher, Sveriges största nätverk för kvinnor i IT-branschen.Vi har även arbetat med ett bra förmånspaket för både kvinnor och män. Det är vi stolta över!

Lediga jobb

 

 

Hör av dig! 

Vi vill alltid komma i kontakt med nya medarbetare. Skicka en spontanansökan, så hör vi av oss om vi har något att erbjuda. Eller kom in på en kopp kaffe! 

Välkommen!

 

todo todo
KONTAKT
  • Lena Jacobsson
    Lena Jacobsson
    Rekryteringsansvarig, Örnsköldsvik
    076-807 32 95