Bild från Norrköping
OM OSS
JOBB

Din framtida karriär finns hos oss i Linköping och Norrköping

Att jobba med systemutveckling, projektledning eller test på Sogeti Linköping/Norrköping innebär projekt mot en stor lokal kundbas i Östergötland. Att vara en del av våra konsultteam innebär spännande och intressanta uppdrag. Vi söker dig som vill utmanas!

Om oss i Linköping och Norrköping

Vi välkomnar dig till det konsultbolag i Sverige som har bästa resultat i kundnöjdhet och medarbetare som trivs allra bäst. Vi arbetar lokalt på en av Sveriges största marknader. Genom Linköping och Norrköping når vi två tredjedelar av den svenska marknaden inom någon timmes avstånd.

Våra kontor är belägna nära stationen i Linköping och i mysiga Knäppingsborg i Norrköping. Just nu är vi 60 personer som älskar att designa, utveckla, projektleda och kvalitetssäkra allt från appar och webbsidor till affärssystem, BI och system baserade på AI/ML. Men vi utmärker oss främst baserat på vilka vi är. För oss är din personlighet lika viktig som dina färdigheter.

Vilka jobbar hos oss egentligen och vad har de för olika roller?
Möt några i gänget.

Behovet av rekrytering är just nu allra störst inom systemutveckling. Vi söker dig som är erfarna inom C#/.net. Har du även erfarenhet av Cloud-teknik (t.ex. Azure) är det extra meriterande.

Vi rekryterar löpande system- och webbutvecklare, projektledare samt testledare och testare. Bland våra konsulter har vi en bra mix av seniora och mer juniora medarbetare. Vi är glada över att även ha en stor andel tjejer i våra team. Läs mer om respektive tjänst nedan.

Lediga tjänster

Framtiden ser väldigt spännande ut och vi behöver bli flera! Därför söker vi för fullt efter de bästa IT-konsulterna till vårt team. Digital Customer Experience (digitala kanaler) och Analytics & Cognitive är två av våra sex nationella satsingsområden som också fokuseras kraftfullt globalt. Det betyder att du kan nätverka med både lokala, nationella och globala experter och jobba med de bästa.

Lite om oss som arbetsgivare

Som konsult hos oss är du en nyckelspelare som alltid hamnar i centrum. Samtidigt som du kan dra nytta av konsultlivets variation och utmaningar kan du även känna tryggheten i en stark bas av kollegor på kontoret och globalt.

Balans mellan arbete och fritid är viktigt för oss. Det ska vara roligt att vara på jobbet och därför arbetar vi engagerat med att ha en trevlig arbetsplats. Förutom att vi har ett intressant förmånspaket anordnar vi ständigt olika aktiviteter, som till exempel seminarier och grillkvällar. Till vintern blir det också en skidhelg i Sälen.

Kompetensutveckling och certifieringar värdesätter vi högt. Är du intresserad av att arbeta internationellt så finns möjligheter till det också, vi finns i 13 länder. Inom Sogeti ligger vi bra till då det gäller antalet kvinnor, men vi nöjer oss inte med att bara ligga bra till utan vi vill vara ledande! I Linköping, och på 16 andra orter runtom i Sverige driver vi #addher, Sveriges största nätverk för kvinnor i IT-branschen.

Hör av dig!

Låter detta intressant? Ansök via våra konkreta jobbannonser eller spontanansökan ovan.  Stick ut och hör gärna av dig direkt till våra teamchefer Jonas och Jörgen. De berättar gärna mer över en fika!

Lär känna en framtida kollega! 

Vad har de som jobbar hos oss för bakgrund? Hur ser en vanlig dag på jobbet ut och varför jobbar de på Sogeti? På våra Livet på Sogeti-sidor kan du bekanta dig med några av dina framtida kollegor.

Martin_Sjöbeck_150x117.png

Martin Sjöbeck
Data scientist, Sogeti Linköping

”Jag älskar Data Science”
Mer om Martin

Malin Nilsson.png

Malin Nilsson
Utvecklare inom Digitala kanaler, Linköping

”Jag har gått från ren utvecklare till att vara med i hela projektkedjan”
Mer om Malin

Jörgen Nybrolin.png

Jörgen Nybrolin
Teamchef/Projektledare, Linköping

”Vi bygger ett intranät för anställda vars beslut kan påverka en människas liv”
Mer om Jörgen

Essy Dahlin.png

Essy Dahlin
Förändringsledare, verksamhetsutvecklare, digital strateg, Norrköping

”Att våga tänka nytt är så djupt rotat i allt jag gör”
Mer om Essy

Jonas Jaani.png

Jonas Jaani
Projektledare/Teamchef, Linköping

”Här finns tid även för egna reflektioner”
Mer om Jonas

  

todo todo
Kontakt
 • helena.rosengren
  Helena Rosengren
  Regionchef, Sogeti
  076 -808 71 97
 • Jonas Jaani
  Jonas Jaani
  Rekryteringsansvarig/ Teamchef, Linköping och Norrköping
  070-298 52 63
 • Jörgen Nybrolin
  Jörgen Nybrolin
  Teamchef, Linköping och Norrköping
  072-533 86 50
Sogeti in 79 Seconds

lifeatsogeti på Instagram

Nyfiken på Linköping?
Missa inte podcastserien "Effekten"