11 snabba fakta
OM OSS
DNA

12 snabba fakta om oss

Långa presentationstexter i all ära, men vem gillar inte en snabb punktlista bättre? Här är tolv snabba fakta om oss på Sogeti!

 1. STORA – Vi är ett av Sveriges största konsultföretag inom IT & Engineering
 2. FRAMGÅNGSRIKA – Sedan lanseringen i Sverige 2003 har vi varit stabilt lönsamma
 3. ACTION-ORIENTERADE – Vårt DNA är fyllt av entreprenörskap och enkelhet. Det gör oss agila och snabba trots att vi är stora. 
 4. VÄRDESKAPARE – Vi är kända för att vara #valuemakers och snabbt skapa nytta 
 5. LOKALA – I Sverige är vi 1300 medarbetare utspridda på 21 orter
 6. GLOBALA – Globalt inom Sogeti är vi 20 000 medarbetare i 13 länder. Och inom den koncern vi är en del av finns 360 000 medarbetare i över 50 länder
 7. BREDA – Vår tjänsteportfölj är heltäckande och täcker både technology- och engineering-tjänster. Det betyder att du kan ha en spännande karriär på Sogeti
 8. FRAMÅTLUTADE Data & AI, Quality Engineering & Testing, Cloud & DevOps  är våra främsta satsningsområden både nationellt och globalt. I vår gigantiska och globala utbildningsportal Next vässar vi vår expertis.
 9. STOLTA – Vi har många gånger listats som både en av Sveriges bästa arbetsgivare och Karriärföretag, och utsågs till vinnare av "Guldnappen 2019" som tilldelas Sveriges mest föräldravänliga företag
 10. KUNDNÄRA – Våra kunder gillar oss skarpt enligt Radars kundnöjdhetsranking och våra regelbundna Customer Satisfaction Index-mätningar som visar på 97% nöjda kunder.
 11. STARKA – Sogeti är ett eget bolag och varumärke, en del av den globala Capgemini-koncernen 
 12. KÄRA – Vi älskar den senaste tekniken, de som jobbar hos oss och att driva Sveriges största nätverk för kvinnor i IT-branschen (#addher)

Kontakt
 • Nathalie Kalmér
  Nathalie Kalmér
  Head of Talent Acquisition Sweden
  070-450 40 39
lifeatsogeti på Instagram

Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.