Delivery Center
LÖSNING
DELIVERY

Delivery Center

I våra Delivery Center fokuserar vi på kvalitet, snabbhet och agilitet. Vi har skapat två Delivery Center i Sverige, som har starka systercenter i Frankrike. I Sverige är våra center strategiskt placerade i Malmö och Umeå.

I våra center förser vi våra kunder med specialiserade team som sitter i säkerhetsklassade lokaler. Våra Delivery Center hanterar hela spektrat av tjänster i en as-a-service-modell. Som kund erbjuds du team i olika storlekar och drar fördel av definierade processer och strukturer, metoder och verktyg, vilket ger våra kunder en kickstart när de använder våra team, och möjliggör samtidigt en snabb upp- eller nedskalning beroende på era behov. Som kund har du full kontroll då våra team levererar till din egen produktägare.

Två Delivery Center

European DevOps Cloud Center (EDCC)

I våra EDCC arbetar vi med DevOps, Cloud och Automation. Centren utvecklar applikationer på ett agilt och DevOps-anpassat sätt. I Sverige är centret placerat i Umeå och i Frankrike i Rennes.

Översikt tjänster:

EDCC-catalogue_400.png

European Software Testing Center (ESTC)

I ESTC stöttar vi våra kunder i deras olika testaktiviteter med effektiva och kompetenta testteam med bra metoder och verktygsset. Vi utför test as-a-service samtidigt som vi hjälper dig som kund att vidareutveckla ert testarbete och få bättre stabilitet och kontroll i sin verksamhet. I Sverige är centret placerat i Malmö och i Frankrike i Bordeaux.

Översikt tjänster:

ESTC-catalogue_400.png

 

Hör av dig till oss så berättar vi mer!

Vi kan Cloud
todo todo
KONTAKTPERSONER
 • Charlotta Erlandsdotter-Berglund
  Charlotta Erlandsdotter-Berglund
  National Delivery Center Lead, Sweden
  070-243 40 12
 • Martin Norin
  Martin Norin
  Centeransvarig European Software Testing Center, Malmö
  070-326 74 27