Nöjda kunder
OM OSS
DNA

Hög kundnöjdhet

Kvalitet för oss är att leverera det våra kunder vill ha. Inför varje åtagande tar vi oss därför tid att diskutera och dokumentera vad kunden förväntar sig av oss. 

Därefter arbetar vi nära kunden för att se till att vår insats motsvarar kundens förväntningar genom hela åtagandet. På detta sätt kan vi kontinuerligt förbättra den service vi förser våra kunder med. Avslutningsvis bedömer kunden vår insats utifrån de mål och prioriteringar som kunden själv definierat.

OTACE - On-Time and Above Client Expectations

Vi lanserade vårt kundnöjdhetsverktyg (OTACE) redan 1995 och det är nu ett erkänt och uppskattat redskap som vi konsekvent använder oss av i våra åtaganden. Vårt mål är alltid att ge service som överträffar kundens förväntningar och resultatet av våra mätningar visar att vi lyckas med det vi förutsatt oss.

Hög kundnöjdhet

Enligt den senaste statistiken är 78 procent av våra kunder mer än nöjda med våra insatser, och 20 procent nöjda, vilket ger en total av 98 procent nöjda kunder. Vi arbetar också ständigt, i varje åtagande, för att ytterligare öka kundnöjdheten.

 

CSI_Aug_2019_SE.png

todo todo
Kontakt
 • Sergio de Brito
  Sergio de Brito
  Vd Sogeti Sverige AB
  08-53 68 20 78
 • Thobias Dencker
  Thobias Dencker
  Sales Director, Sverige
  072-734 43 30