Become your best din utveckling
OM OSS
JOBB

Din utveckling - Become your best

Som konsult/medarbetare på Sogeti finns alla möjligheter till att få göra det just du brinner för. Så hur kan du utvecklas och bli den bästa versionen av dig själv hos oss? Här har vi samlat en massa matnyttigt för dig som synliggör dina utvecklingsmöjligheter på Sogeti. Ta en titt!

Sogeti är ett hem för tekniktalanger. Vi lever och andas teknologi.

Vårt mål är att den som är anställd hos oss ska vara på en ständig utvecklingsresa och bli den bästa versionen av sig själv. Vi kallar vår ansats "Become Your Best"

Become Your Best i praktiken

På Sogeti tror vi att det bästa finns inuti var och en av oss. Oavsett om du befinner dig i början av din karriär, eller redan är en väletablerad expert, så kommer vi att uppmuntra dig att fortsätta utvecklas och bli ännu bättre.

För att stötta dig fokuserar vi på vässa dina skills och tillsammans med dig skapa personaliserade karriärvägar för din utveckling.

Genom att lära av andra varje dag, dela kunskap och framåtlutat pusha dig själv att utvecklas, bygger du vidare på din expertis. Du använder den för att hjälpa våra kunder att dra fördel av teknologi som gör dem framgångsrika och för att ge innovation den mänskliga touch som världen behöver.

Genom vår gemensamma passion för teknologi, vår entreprenöriella kultur och vår starka tro på din potential, kommer vi att förse dig med de förutsättningar du behöver för att göra ditt bästa på jobbet och bli den bästa versionen av dig själv.

Så hur blir du den bästa versionen av dig själv hos oss? Och hur ser vi på att göra "karriär" på Sogeti?

Bygg ditt personliga Sogetihus

Karriär hos oss kan ske både på tvären och på höjden. Båda alternativen är lika högt värderade hos oss. Låt oss ta liknelsen att du börjar bygga på ditt alldeles egna Sogeti-hus när du blir en del av Sogetifamiljen. Allt för att visualisera din utveckling framåt.

Kanske du drivs mest av att bredda dina kunskaper? Det är karriär för dig. Du är inte så intresserad av att klättra "uppåt" ur ett mer traditionellt, hierarkiskt perspektiv.

Är du ny i branschen kanske ditt hus är en en-rummare. Vad blir ditt nästa rum? Har du flera år på nacken har du flera rum i ditt hus med olika typer av expertis. Kanske är ett rum fyllt av SharePoint-expertis, men som behöver piffas med ett nytt cert? Ett annat rum skulle kunna vara ditt Cloud-rum som inte har så många möbler i rummet än. Vilket är ditt nästa steg för att ditt Cloud-rum ska bli komplett och du ska trivas och frodas där? Är det dags för ett AI-rum härnäst?

Kanske drivs du mest av att utvecklas genom att anta roller högre upp i hierarkin? Det är karriär för dig. Kanske har du en lokal roll, men du vill gärna jobba regionalt, nationellt eller till och med globalt. 

Ditt hus bygger du då på höjden. Vad blir ditt nästa steg för att bygga på en våning på ditt hus? Kanske är du en lokal expert inom Data & AI och vill anta rollen som nationell Lead på området? Fylls våning två i ditt hus med ett auditorium där du är key note speaker, sticker ut med din expertis både internt och externt? För att ta mer plats och bli påtänkt för roller med mer ansvar har du ett nätverksrum på samma våning där du successivt och fokuserat jobbar med att utöka ditt nätverk. Du har ett rum på våningen där du bygger vidare på dina ledarskills. Allt med målet att bygga en våning till när du tar dig till nästa nivå och roll. 

Våra byggstenar

Så är du nyfiken på hur du kan bygga ditt hus antingen på bredden eller höjden hos oss? Här listar vi några byggstenar.

 

 

 

KONTAKT
  • Aron Östergård
    Aron Östergård
    HR-chef, Sogeti Sverige
    073-024 58 28

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.

Jobba hos oss
12 snabba fakta om Sogeti