jobb
ERBJUDANDE
JOBB

Lediga jobb

Står du i valet och kvalet och funderar på vem som borde bli din nästa arbetsgivare? Välj Sogeti – en av Sveriges bästa arbetsplatser!

Och ja, we walk the talk! Visste du att vi många gånger rankats i topp i Universums branchöverskridande undersökning ”Sveriges bästa arbetsgivare”, där medarbetare själva får utvärdera sina arbetsgivare inom alla branscher? Och i flera år utsetts till Karriärföretag. Att vi dessutom tog hem "Guldnappen 2019", priset som delas ut Sveriges mest föräldravänliga företag, är vi jättestolta över! Hos oss kan du nyttja Sogeti SkillTree, ett klätterträd för din utveckling, oavsett om du är ny eller gammal i gamet, och med Pulse, vårt digitala verktyg för medarbetarnöjdhet, ser vi till att ständigt vässa oss som arbetsgivare. 

Vi växer och frodas, I år söker vi minst 360 nya sogetiare tack vare ett ökande kundbehov. Att arbeta på Sogeti innebär att du blir en del i vår familj, där vi trots vår storlek fokuserar på att synliggöra varje individ och dess utveckling. Beslutskraften finns lokalt och kunskapsmässigt stöttas vi av 20 000 kollegor, verksamma i 13 länder.

 

Sogetis Annelie Viklund intervjuad
todo todo
Kontakt
  • Hasse Karlberg
    Hasse Karlberg
    Rekryteringsansvarig, Sogeti Sverige
    070-536 72 27
Arons bästa karriärtips

lifeatsogeti på Instagram

12 snabba fakta om Sogeti