career booster
OM OSS
JOBB

Sogeti Careerbooster

Kickstarta din karriär inom IT-branschens hetaste områden.

Att ha kompetens inom områden där efterfrågan är stor är guld värt. Via Sogeti Careerbooster tar du dig in i IT-branschen med raketfart, skruvar din karriär och expertis åt rätt håll och säkrar en anställning på Sogeti. Allt på 11 veckor.

careerbooster2019_200.pngÄr du ny i IT-branschen och funderar du på vilket område du borde satsa på framåt för att boosta din karriär? Då är Sogeti Careerbooster ett initiativ för dig. Sogeti Careerbooster är ett program som innehåller en intensivutbildning på 11 veckor som också ger dig ett anställningskontrakt med konkurrenskraftig lön hos oss från dag ett. Vi väljer löpande ut heta områden inom IT och söker framåtlutade deltagare till Sogeti Careerboosters olika spår.

Känner du igen dig?

Det här är ett program för dig som är ny eller ganska ny i branschen. Du har en universitets- eller högskoleutbildning inom IT i bagaget. Du har antingen snart eller nyligen avslutat dina studier eller har arbetat något år i branschen. Du har grundläggande kompetens inom systemutveckling. Du vill specialisera dig inom ett område med hög efterfrågan på just den expertisen för att främja din karriär framåt. Du vill få en kostnadsfri intensivutbildning på ett område, snabbt komma vidare och arbeta i konkreta kunduppdrag. Du vill bli anställd direkt från utbildningstiden inom ett framåtlutat, innovativt och stort IT-företag med muskler både lokalt, nationellt och globalt. 

På 16 orter

Sogeti Careerbooster finns för närvarande på 16 av våra 21 orter runt om i landet.

Borlänge          Borås            Gävle              Göteborg 
Helsingborg   Jönköping    Karlstad        Linköping  
Luleå                 Malmö          Norrköping  Stockholm  
Sundsvall         Umeå            Västerås        Örebro

På rätt spår

Som utvald deltagare får du fast anställning hos oss, på den av de 16 orter du sökt dig till. Beroende på ort finns ett antal spår att välja på.

Sogeti Careerbooster pågår med 3 olika spår inom några av marknadens absolut hetaste områden:

Varje spår kickstartar din resa in på området. Tillsammans med deltagarna i din grupp får du utbildning, certifierar dig och får on-the-job-training under 11 veckor. Delar av utbildningen äger rum i Stockholm, övrig tid på din ort. Därefter är det dags att komma ut i uppdrag hos någon av våra kunder.

Mer information finner du genom att klicka på respektive spår nedan. Vårt Careerbooster-program pågår just nu och vi meddelar på denna sida när det finns möjlighet att ansöka igen.

VÅRA 3 SPÅR
LÄS OM LIVET PÅ SOGETI
KONTAKT
 • Hasse Karlberg
  Hasse Karlberg
  Rekryteringsansvarig, Sogeti Sverige
  070-536 72 27
 • Cecilia Löv
  Cecilia Löv
  Projektledare, Sogeti Careerbooster
  076-134 27 52