Arbetsgivare
JOBB
DNA

Sogeti som arbetsgivare

Människor utgör hjärtat och hjärnan i vår organisation. Våra grundläggande värderingar bygger på öppenhet, ärlighet, respekt och förtroende för individen. Vi tycker det är viktigt att uppmuntra, vidareutveckla och belöna våra medarbetare. Det är en förutsättning för att lyckas.

Vår målsättning är att du ska få vara med på vår gemensamma resa att utveckla våra kunders affärer, och därmed utveckla oss själva. För att nå det försöker vi arbeta med en lärande kultur där samarbete, coachning och feedback är centrala delar. Du har en nära dialog med din teamchef, kollegor och kunder.

För att riktigt trivas hos oss tror vi att du tycker det är roligt att samarbeta och utvecklas i våra nätverk genom lika delar deltagande och ansvarstagande. Vi tror att du tycker det är spännande att ha möjlighet att jobba med lokala uppdrag på din ort, men att också ibland ha möjlighet att ta uppdrag på andra orter i Sverige eller utomlands.

När du känner dig redo för en utmaning finns många olika roller och uppdrag du kan ta - kompetensansvarig för ett område, pre-sale, mentor och coach, talare på interna och externa events med flera.

Vill du så kan du.

Och när livet är fullt av hämtning och lämning, VAB och barnens aktiviteter så försöker vi hitta bra lösningar för att få ihop jobbet med livet i övrigt. Och finns det en kväll ledig så finns det trevliga kollegor att hänga med på olika sociala aktiviteter och teamträffar.

Nyfiken på Sogeti? Ta en titt på vår korta introduktionsvideo!

todo todo
Kontaktpersoner
 • Frida Karlsson
  Frida Karlsson
  HR-direktör, Sogeti Sverige
  073-229 78 66
 • Hasse Karlberg
  Hasse Karlberg
  Rekryteringsansvarig, Sogeti Sverige
  070-536 72 27