ERBJUDANDE
JOBB

Sogeti Gävle: Bli en av oss!

Många förknippar Gävle med en storslagen, men enligt traditionerna brinnande julbock. Vi förknippar staden med svårslagen charm, ett kontor som brinner för IT och ett gäng grymma kollegor som vågar tänka nytt. Välkommen!

Lokala IT-lösningar på global grund är Sogetis ledord. För oss i Gävle innebär det att vi finns nära våra kunder och deras verksamhet. Det är kundernas utmaningar vi brinner för att lösa. Vi har långa relationer med våra kunder och vi är en uppskattad leverantör. Våra konsulter får fina vitsord och höga omdömen när kunderna själva rankar oss. Vi är framförallt duktiga inom projektledning, testledning, Business Intelligence, mobilitet, webbar och appar.

Vi jobbar med systemutveckling i .Net och Java, utveckling av appar och är dessutom experter på produkter som exempelvis SQL Server, BizTalk, SharePoint och EPiServer. Vi har även fokus på projektledning, testledning och kravhantering, så jobbar du inom dessa områden får du många nya kollegor på kontoret.

Låter det kul? Läs vidare! 

Lediga tjänster

 

Lite om oss som arbetsgivare

Sogeti är ett framgångsrikt och expansivt företag som erbjuder innovativa och högkvalitativa IT-tjänster. Som konsult hos oss är du en nyckelspelare som alltid hamnar i centrum. Samtidigt som du kan dra nytta av konsultlivets variation och utmaningar kan du även känna tryggheten i en stark bas av kollegor på kontoret och globalt. Våra 1150 medarbetare finns utspridda på 21 orter, och globalt stöttas vi av 20 000 kunniga kollegor. Vi har toppat rankinglistor som Sveriges bästa arbetsgivare flera gånger de senaste åren. 

Balans mellan arbete och fritid är viktigt för oss. Det ska vara roligt att vara på jobbet och därför arbetar vi engagerat med att ha en trevlig arbetsplats. Förutom att vi har ett intressant förmånspaket är vi grymma på att anordna aktiviteter, som till exempel afterworks, jul- och sommarfester, IT-pubar, friskvård, spännande lunchseminarier, kontorsträffar, upplevelser och frukostar på stan. 

Kompetensutveckling och certifieringar värdesätter vi högt. Är du intresserad av att arbeta internationellt så finns möjligheter till det också, vi finns i 15 länder. Inom Sogeti ligger vi bra till då det gäller antalet kvinnor, men vi nöjer oss inte med det - vi vill vara ledande! I Gävle, och på 13 andra orter runtom i Sverige driver vi #addher, Sveriges största nätverk för kvinnor i IT-branschen.

Vi ser mångfald som något positivt och vill dra nytta av kunskap oavsett vem som än besitter den.

Hör av dig!

Låter detta spännande? Då vill jag, Agneta Murén, rekryteringsansvarig för Gävlekontoret, gärna träffa dig över en fika. Ring, mejla eller skicka din ansökan via länken nedan. Vi ser fram emot att få ge dig ett passerkort till kontoret!

ANSÖK HÄR!

Klicka på länken och sök på Gävle under "platser" så får du upp alla lediga jobb hos oss. Du kan också ansöka via direktlänken per roll högst upp på denna sida.

 

todo todo
Kontakt
  • Agneta Murén
    Agneta Murén
    Team Manager & Rekryteringsansvarig
    070-517 51 02